Το Ripple, ή XRP, είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι πάροχοι ρευστότητας τείνουν να διακανονίζουν τα οικονομικά τους σε αυτό το ψηφιακό νόμισμα. Το Ripple είναι το μόνο κεντρικό μέσο κρυπτογράφησης στον κόσμο που συνδέεται άμεσα με την τραπεζική κοινότητα. Δεδομένου ότι είναι το μόνο κεντρικό κρυπτονόμισμα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσετε σε αυτό.

Επένδυση στο Ripple

Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτιμούν το Ripple περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα. Το πλεονέκτημα αυτής της ασυνήθιστης συνεργασίας με τις τράπεζες είναι η σχετική απροθυμία τους να αλλάξουν τις οδηγίες για τα κρυπτονομίσματα σε όλο τον κόσμο λόγω της οργάνωσης και των διασυνδέσεών τους με τέτοια νομισματικά ιδρύματα.

Το πρωτόκολλο συναλλαγών Ripple χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς/λήψης κρυπτονομισμάτων, νομισμάτων fiat και πληροφοριών. Αυτό το πρωτόκολλο μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες συναλλαγές παγκοσμίως και συνοδεύεται από πολύ χαμηλές χρεώσεις. Παγκόσμια ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπως το Gemini, το Coinbase και το Binance σάς επιτρέπουν να συναλλάσσεστε με το Ripple (XRP), πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το κρυπτονομίσματα μαζί με άλλους λάτρεις του blockchain.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ripple θα ανέβει τις επόμενες ημέρες. Δεν σχετίζεται και δεν θα σχετίζεται ουσιαστικά με κραδασμούς της εξωτερικής αγοράς και την αστάθεια των τιμών. Αυτό που κάνει το Ripple εξαίρεση σε άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι έχει τεράστια κεφαλαιοποίηση αγοράς και χρησιμοποιεί συναινετικά λογιστικά βιβλία όταν πρόκειται για συναλλαγές. Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Litecoin κ.λπ., το Ripple έχει επίσης γρήγορους χρόνους συναλλαγών. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το Ripple έχει σχετικά χαμηλή χρέωση συναλλαγής, καθιστώντας το ένα πολύ χρήσιμο κρυπτονόμισμα για εμπορικούς σκοπούς.

Αγορά κρυπτονομίσματος

Το κρυπτονόμισμα μπορεί να αγοραστεί σε έναν μεσίτη κρυπτονομισμάτων ή σε ανταλλακτήριο, μεταξύ άλλων. Η αγορά σε ανταλλαγή σημαίνει ότι ο επενδυτής πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να αποθηκεύσει τα νομίσματα στο ψηφιακό πορτοφόλι του που σχετίζεται με τον λογαριασμό. Κάποιος μπορεί επίσης να επωφεληθεί από ένα εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων.

Το ηλεκτρονικό χρήμα φυλάσσεται σε διαδικτυακά πορτοφόλια και πορτοφόλια για κινητά – αυτά είναι “καυτά” πορτοφόλια, που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο. Είναι εύκολη η πρόσβαση σε κεφάλαια σε ένα “καυτό πορτοφόλι” και οι συναλλαγές που χρησιμοποιούν αυτά είναι απλοποιημένες, αλλά όχι χωρίς μειονεκτήματα: μπορούν εύκολα να παραβιαστούν λόγω του γεγονότος ότι ένα ζεστό πορτοφόλι είναι, εξ ορισμού, συνδεδεμένο στο δίκτυο. Οι πρόσφατες επιθέσεις ransomware και τα προηγούμενα φιάσκο μεγάλων ανταλλαγών θα πρέπει να αποτελούν προειδοποιητικό σημάδι για νέους χρήστες. Ακριβώς λόγω του κινδύνου χακαρίσματος είναι καλή ιδέα να διατηρείτε μόνο ένα μέρος των μάρκων σας που ανταλλάσσονται στο διαδίκτυο ή στον πραγματικό κόσμο σε ένα καυτό πορτοφόλι.

Αν και δεν πρέπει να κρατάτε μεγάλα ποσά στο ζεστό πορτοφόλι σας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στην ενότητα επαναφοράς κατάστασης πορτοφολιού για να αποφύγετε την απώλεια χρημάτων λόγω σφάλματος. Με ένα ιδιωτικό κλειδί, οποιοσδήποτε θα πρέπει να μπορεί να επαναφέρει απρόσκοπτα το πορτοφόλι του στην αρχική του κατάσταση.

Όταν αποθηκεύετε το νόμισμά σας σε μια συσκευή που είναι εντελώς εκτός σύνδεσης, ονομάζεται “κρύο πορτοφόλι”. Για όσους αναζητούν την ασφαλέστερη μορφή αποθήκευσης, αυτή είναι η καλύτερη λύση, λόγω του γεγονότος ότι ένα τέτοιο πορτοφόλι δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Τα κρύα πορτοφόλια είναι επίσης πιο κατάλληλα για μακροπρόθεσμους επενδυτές που δεν χρειάζονται πρόσβαση στα νομίσματά τους για πολλούς μήνες ή χρόνια. Εάν ακολουθείτε τις οδηγίες και λαμβάνετε όλες τις πιθανές προφυλάξεις (όπως να μην δίνετε σε τρίτους πρόσβαση στο πορτοφόλι σας), τα κρύα πορτοφόλια είναι η ασφαλέστερη μορφή αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Πώς επιλέγετε τη σωστή μέθοδο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων για εσάς; Θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ευκολία αποθήκευσης, κινητικότητας και ασφάλειας. Η καλύτερη επιλογή είναι να διατηρήσετε ένα μικρό ποσό στο διαδίκτυο και το υπόλοιπο των χρημάτων σας σε ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης, το οποίο είναι εγγενώς μια πιο ασφαλής επιλογή αποθήκευσης. Έτσι, για αγορές ή ημερήσιες συναλλαγές, χρησιμοποιήστε ζεστά πορτοφόλια που είναι εύκολα προσβάσιμα στο διαδίκτυο, ενώ για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και αποθήκευση αποταμιεύσεων σε κρυπτονομίσματα, χρησιμοποιήστε κρύα πορτοφόλια που κρατούν το νόμισμα εκτός σύνδεσης.

Πακέτο για αρχάριους – Πακέτο Ripple

Ένα εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων είναι ένα σετ αφιερωμένο σε αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους με ψηφιακά στοιχεία. Ένα τέτοιο πακέτο αποτελείται από ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδευτικό υλικό που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε βασικές γνώσεις για τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Στο Ripple πακέτο, λαμβάνετε επίσης μονάδες μπόνους του επιλεγμένου κρυπτονομίσματος εντελώς δωρεάν. Τέτοια νομίσματα ή μάρκες θα αποθηκευτούν σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό εικονικού πορτοφολιού, στον οποίο αποκτάτε πρόσβαση με την αγορά εκπαίδευσης. Αυτό παρέχεται από ειδική κάρτα με κωδικό στην οποία θα υπάρχει σύνδεση και κωδικός πρόσβασης στον λογαριασμό που αναφέρεται παραπάνω. Τα πακέτα κρυπτονομισμάτων είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, καθώς παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό και έναν ασφαλή τρόπο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

 

Μάθηση & Επένδυση – Πακέτο Ripple

Το Πακέτο Rippleείναι ένα καινοτόμο σύνολο εκπαιδευτικού υλικού. Αν και τα προϊόντα αυτού του τύπου γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και προσφέρουν πολλούς τύπους κρυπτονομισμάτων, το Ripple είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των αρχαρίων επενδυτών.

Το πακέτο Ripple είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συνδυάσετε τη θεωρία μάθησης με την πρακτική επένδυση. Τα υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα έτσι ώστε ακόμη και άτομα που δεν έχουν ακούσει για κρυπτονομίσματα στο παρελθόν να μπορούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους. Εκτός από το θεωρητικό μέρος, το Ripple εκπαιδευτικό πακέτο σάς επιτρέπει να εκπαιδεύεστε πρακτικά ως επενδυτής με τα πρώτα σας Ripple token.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πακέτο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την τηλεφωνική γραμμή και να παραγγείλετε το αναφερόμενο εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων. Μετά την υποβολή της παραγγελίας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από το οποίο θα μάθετε πώς να κατεβάζετε εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και θα λάβετε ένα πακέτο που θα αποσταλεί με κανονικό ταχυδρομείο, το οποίο θα περιέχει, μεταξύ άλλων, μια Κάρτα Ripple. Αυτή η κάρτα πρέπει να φυλάσσεται σε ασφαλές μέρος. Παρά το γεγονός ότι λαμβάνουμε μονάδες κρυπτονομισμάτων δωρεάν, αξίζει να τις φροντίζουμε όπως θα φροντίζαμε για ράβδους χρυσού ή τραπεζογραμμάτια.

Απλή αποθήκευση – Κάρτα Ripple

Η κάρτα Ripple είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την ιδιοκτησία μονάδων κρυπτονομισμάτων μπόνους. Λειτουργεί με ανάλογο τρόπο με τις παραδοσιακές κάρτες πρόσβασης που υπόκεινται σε κανονισμούς που σχετίζονται με τις συναλλαγές. Αυτό καθιστά την Κάρτα Ripple έναν πλήρως νόμιμο και ασφαλή τρόπο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων. Περιέχει ένα login και έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού, όπου είναι αποθηκευμένο το κρυπτονόμισμα που λάβατε στο δωρεάν μπόνους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε εύκολα να έχουμε πρόσβαση στο Ripple μας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια σύνδεσης υπάρχουν μόνο σε ένα φυσικό έγγραφο, το οποίο μας προστατεύει από επίθεση hacking, εισβολή στον λογαριασμό και κλοπή του κρυπτονομίσματος. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας, χρειάζεται απλώς να κρύψουμε καλά την κάρτα μας και να την προσεγγίσουμε μόνο όταν θέλουμε να μεταφέρουμε τις δωρεάν μονάδες Ripple μας. Η διαπραγμάτευση του ληφθέντος κρυπτονομίσματος είναι εξίσου εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ανοιχτή γραμμή και να τους ενημερώσετε για την επιθυμία σας να πουλήσετε και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πακέτο Ripple έχει τη φήμη ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλιστεί ότι οι αρχάριοι επενδυτές έχουν τη σωστή γνώση σχετικά με την επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Κάθε Εκπαιδευτικό Πακέτο περιλαμβάνει ένα δωρεάν κρυπτονόμισμα και μια κάρτα με κωδικό πρόσβασης. Με το Ripple εκπαιδευτικό πακέτο , μπορούμε να ξεκινήσουμε την επενδυτική μας περιπέτεια με ασφαλή και οικονομικά προσιτό τρόπο.

Leave a comment