Τα εκπαιδευτικά πακέτα κρυπτονομισμάτων είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να αγοράσετε εκπαιδευτικά προγράμματα. Πρόσφατα, ωστόσο, μπορείτε να βρείτε απόψεις ότι αυτή η μορφή εκμάθησης πώς να επενδύσετε είναι απάτη. Πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτό και πόσο είναι οι ενέργειες των ανταγωνιστών;

Τεκμηριωμένες απόψεις

Ο πληθωρισμός είναι μια αργή αλλά σταθερή δύναμη που κάνει τα πράγματα να κοστίζουν περισσότερο με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που υποτιμά τα ταμειακά διαθέσιμα. Όταν επενδύονται χρήματα, προσαρμόζονται στον πληθωρισμό με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας τα να αξίζουν πιο απλά με την ύπαρξη στην αγορά.

Ένας συνεπής, οξυδερκής επενδυτής μπορεί να θέσει όλο και καλύτερους οικονομικούς και προσωπικούς στόχους. Είτε προσπαθούν να κάνουν αποταμίευση για ένα σπίτι, για το κολέγιο ή απλά για μια νέα καφετιέρα, η επένδυση και η παρακολούθηση των οικονομικών τους θα τους διδάξει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον καθορισμό στόχων. Αυτό μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί και σε άλλες πτυχές της ζωής.

Η επένδυση με βάση την έρευνα ή τις πληροφορίες που μαθαίνετε μέσω της μαθησιακής διαδικασίας μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής. Είναι καλό να είστε ενημερωμένοι και η επένδυση σας βοηθά να κρατάτε το δάχτυλό σας στον παλμό και να σκέφτεστε τα τρέχοντα γεγονότα. Ο καλύτερος λόγος για επένδυση; Όσο νωρίτερα επενδυθούν τα χρήματά σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να αυξηθούν. Η επένδυση σήμερα δίνει στα χρήματα την ευκαιρία να επωφεληθούν από τον ανατοκισμό.

Η επένδυση χρημάτων μπορεί να οδηγήσει σε απτά οφέλη. Φυσικά, υπάρχει πάντα κίνδυνος με την επένδυση. Όταν επενδύετε στο χρηματιστήριο, μπορείτε να διανείμετε τα χρήματά σας σε διαφορετικές μετοχές, οπότε αν πέσει μια, μια άλλη μπορεί να αυξηθεί. Όσο πιο διαφοροποιημένο είναι το χαρτοφυλάκιό σας, τόσο καλύτερα προστατεύεστε από μεγάλες πτώσεις.

Πακέτο Ripple – χαρακτηριστικά προϊόντος

Πακέτο Rippleανήκει σε μια ομάδα εκπαιδευτικών πακέτων με κρυπτονομίσματα. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα δώρα, η συμπερίληψη του κρυπτονομίσματος στην εκπαίδευση έχει επίσης σκοπό να ενθαρρύνει την αγορά υλικών και να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ολοένα και πιο άφθονο ανταγωνισμό. Στο εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων, οι πελάτες λαμβάνουν νομίσματα κρυπτονομισμάτων συγκεκριμένης αξίας εκτός από την πρόσβαση σε τυπικά μαθήματα, άρθρα, διαδικτυακά σεμινάρια ή αναλύσεις. Με το δωρεάν κρυπτονόμισμα, μπορούν να εφαρμόσουν τις επενδυτικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από το μάθημα και να εξαργυρώσουν τα μάρκες όταν πιστεύουν ότι είναι μια καλή επενδυτική απόφαση.

Τα περισσότερα επενδυτικά πακέτα κρυπτονομισμάτων απευθύνονται σε αρχάριους επενδυτές, συνήθως σε αυτούς για τους οποίους αυτή θα ήταν η πρώτη τους επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης έχουν σχεδιαστεί για να εξηγούν την επενδυτική διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες της επένδυσης κρυπτονομισμάτων και να αναλύουν κάθε κρυπτονομίσματα από την αρχή. Η εστίαση στα βασικά είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των περισσότερων εκπαιδευτικών πακέτων κρυπτονομισμάτων. Με εκπαίδευση στην τάξη ή ελεύθερα διαθέσιμο υλικό από τον Ιστό, οι ειδικοί στα κρυπτονομίσματα συχνά ενδιαφέρονται ελάχιστα ή καθόλου να κάνουν την ανάλυσή τους προσβάσιμη σε κάποιον άλλο εκτός από άλλους ειδικούς.

Αγορά και χρήση

Το Πακέτο Ripple είναι τυπικός εκπρόσωπος εκπαιδευτικών πακέτων κρυπτονομισμάτων. Το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται είναι υψηλής ποιότητας και περιγράφει εκτενώς τα θέματα που σχετίζονται με την επένδυση στο κρυπτονόμισμα Ripple. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι μετά την παραγγελία του Ripple Packet, παραδίδεται με δύο τρόπους – ηλεκτρονικά και με κανονικό ταχυδρομείο. Όλα τα δεδομένα που αφορούν τη σύνδεση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης, τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού και την έναρξη της εκμάθησης του τρόπου επένδυσης μεταφέρονται μέσω email στη διεύθυνση  που παρέχεται κατά την υποβολή της παραγγελίας. Μόλις λάβετε αυτό το email, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς τα μαθήματα και το άλλο εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρονται.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δωρεάν νομίσματα κρυπτονομισμάτων Ripple παραλαμβάνοντας ένα πακέτο που αποστέλλεται μέσω κανονικού ταχυδρομείου. Το πακέτο περιέχει μια Κάρτα Ripple, η οποία περιέχει δεδομένα που σας επιτρέπουν να έχετε μια επισκόπηση της αξίας του συσσωρευμένου κρυπτονομίσματος και οδηγίες για τον τρόπο ανάληψης του. Τα  Ripple αποθηκεύονται στον λογαριασμό του μεσίτη, ο οποίος υποτίθεται ότι κάνει τη δουλειά της ασφάλισής τους, ενώ ο μαθητής μαθαίνει τα βασικά της επένδυσης. Η εξαργύρωση του κρυπτονομίσματος απαιτεί τηλεφωνική επικοινωνία – οι προχωρημένοι επενδυτές μπορεί να το θεωρούν μειονέκτημα, αλλά αυτή η μορφή αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων συνιστάται σίγουρα για αρχάριους. Τα κρυπτονομίσματα που διαχειρίζονται με αυτόν τον τρόπο είναι ασφαλή και μπορείτε να τα αποσύρετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να φοβάστε ότι θα χάσετε τα χρήματά σας σε μια επίθεση hacking.

Πακέτο Ripple και διαδικτυακά σχόλια

Αυτό το προϊόν λαμβάνει διάφορα σχόλια τόσο από πελάτες όσο και από επαγγελματίες. Μερικά από αυτά μπορεί να έχουν γραφτεί από ένα κάπως προκατειλημμένο κοινό που σίγουρα δεν κατάλαβε την ιδέα του πακέτου. Άλλες μπορεί να είναι αβάσιμες φήμες που δημιουργούνται από ανταγωνιστικές εταιρείες. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει το πακέτο μιλούν πολύ καλά για αυτό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Έλαβα εκπαιδευτικό υλικό και κρυπτονόμισμα… Μπορώ να αρχίσω να μαθαίνω

Νικ: Διονύσιος

Ο ειδικός στέλνει email καθυστερημένα, αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με τη διαχείριση κρυπτογράφησης, οπότε μου αρέσει. Η ίδια η Ripple έχει εισέλθει σε μια ανοδική αγορά, οπότε θα πουλήσω σύντομα με κέρδος.

 Νικ: Αθήνα

 – Κι εγώ έχω νόμισμα ripple για μερικές εκατοντάδες και πήρα μία ripple κάρτα, άκουσα από τον ειδικό και πήρα μερικά επιπλέον, αλλά ακόμα περιμένω να δω ποια θα είναι τα κρυπτο μου

Νικ: Διογένης

δεν είναι τόσο καινοτόμο γιατί έχω ξαναδεί παρόμοια πακέτα, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την αποτελεσματικότητά τους. Αγοράστε ηλεκτρονικά βιβλία και αποκτήστε κρυπτο – ποιος να ζητήσει κάτι περισσότερο;

Νικ: Ζεύς

κάποιος λέει ότι το πακέτο εκκίνησης είναι απάτη… Σε ορισμένες χώρες υπάρχουν κουπόνια, σε άλλες πιστοποιητικά, έχουμε κάρτες πρόσβασης και είναι κάτι συνηθισμένο, απλά διαβάστε! άνθρωποι, αν διαβάζετε τα πάντα στο διαδίκτυο, έγγραφα όπως το ripple card είναι ο πραγματικός τρόπος αποθήκευσης.

 Νικ: Ζοφ

Ripple πακέτο και απατεώνες

Αν και έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία των εκπαιδευτικών πακέτων κρυπτονομισμάτων, αυτοί οι τύποι προϊόντων εξακολουθούν να προκαλούν αρκετή διαμάχη. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό τα αρνητικά σχόλια να υποστηρίζονται από… αθέμιτο ανταγωνισμό. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του πολυσυζητημένου προϊόντος και τι είδους ανταπόκριση έχει λάβει στο διαδίκτυο;

Παρ’ όλο το ευνοϊκό περιεχόμενο, κάθε τόσο εμφανίζονται πληροφορίες -κυρίως σε τσεχικές και ουγγρικές ιστοσελίδες- ότι Το Ripple Packet μπορεί να είναι απάτη? Γιατί μια τέτοια πεποίθηση στην περίπτωση ενός προϊόντος που συγκεντρώνει τόσους επαίνους στις πύλες του κλάδου; Ο λόγος μπορεί να είναι ο λεγόμενος παρασκηνιακός πόλεμος, μια προσπάθεια απαξίωσης του ανταγωνισμού.

Μαύρα σχόλια συνοδεύουν το Πακέτο Rippleσχεδόν από την αρχή της ύπαρξής του, αλλά, ενδιαφέρον είναι ότι, σελίδες με αρνητικά σχόλια εμφανίζονται μόνο… σε δύο ή τρεις γλώσσες, κάτι που στην περίπτωση ενός διεθνούς προϊόντος είναι τουλάχιστον περίεργο. Μια μεγάλη εκστρατεία κατά τωνΠακέτο Ripple ξεκίνησε στο τσεχόφωνο Διαδίκτυο, όπου σε ένα σημείο, μια σειρά από back-end σελίδες δημοσίευσαν σχεδόν πανομοιότυπες, μη υποστηριζόμενες από συγκεκριμένα επιχειρήματα δημοσιεύσεις με τον τίτλο “Το Ripple Packet είναι μια απάτη”.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι παρόλο που το αρνητικό περιεχόμενο εμφανίζεται στο διαδίκτυο, είναι δύσκολο να συναχθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται για την υποτιθέμενη απάτη. Το περιεχόμενο συχνά έρχεται σε αντίφαση, αναφέροντας στοκ φωτογραφίες ως «αποδεικτικά στοιχεία» ή συνδέοντας το Πακέτο Ripple σε γνωστές απάτες, παρά την έλλειψη οποιασδήποτε ένδειξης ότι υπάρχει τέτοιος σύνδεσμος. Οι φήμες για απάτη μπορεί απλώς να αποτελούν μέρος μιας αρνητικής εκστρατείας κατά του ανταγωνισμού. Ιδιαίτερα ύποπτος είναι ο πολλαπλασιασμός του περιεχομένου που αντιγράφεται σε πολλές ή και περισσότερες back-end σελίδες που διαφημίζουν… γνωστούς χρηματιστές.

Αν και είναι θεωρητικά δυνατός ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη ενός συγκεκριμένου τομέα, η δημιουργία ενός ιστότοπου με ψεύτικο όνομα είναι εξαιρετικά εύκολη, επειδή οι εταιρείες πώλησης και φιλοξενίας τομέα δεν απαιτούν επαλήθευση δεδομένων στην περίπτωση ιδιωτών πελατών. Το αποτέλεσμα? Ένας τεράστιος όγκος από ψεύτικο περιεχόμενο κατακλύζει το Διαδίκτυο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αφαιρείται όχι με διαγραφή του ιστότοπου, αλλά… πτώση στην κατάταξη της Google. Η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης είναι, επομένως, ένα πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την επαλήθευση περιεχομένου από ό,τι ο νόμος, αλλά ακόμη και αυτή έχει τους περιορισμούς της – ιστότοποι που έχουν υψηλή κατάταξη, και ως εκ τούτου «αξιόπιστοι» στα μάτια της Google (να έχουν υψηλή κατάταξη ένας ιστότοπος δεν χρειάζεται να είναι πραγματικά αξιόπιστος, αλλά μόνο να αναμιγνύει ψευδές περιεχόμενο με ουδέτερο) μπορεί να αντέξει οικονομικά να εκτελέσει ακόμη και πολύ σκληρές αρνητικές καμπάνιες, στοχεύοντας σιωπηρά τον ανταγωνισμό.

Το Πακέτο Ripple εξακολουθεί να έχει τη φήμη ως αξιόπιστη πηγή εκπαίδευσης και κρυπτονομισμάτων για αρχάριους επενδυτές, ανεξάρτητα από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τους ανταγωνιστές. Αξίζει να θυμάστε να μην δίνετε αξιοπιστία σε όλα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο.

Leave a comment