Ripple ali XRP je tretja največja kriptovaluta na svetu. Finančne institucije in ponudniki likvidnosti svoje finance običajno poravnajo v tej digitalni valuti. Ripple je edina centralizirana kriptovaluta na svetu, ki je neposredno povezana z bančno skupnostjo. Ker je edina centralizirana kriptovaluta, obstaja veliko razlogov za vlaganje vanjo.

Vlaganje v Ripple

Banke in finančne institucije cenijo Ripple bolj kot katero koli drugo kriptovaluto. Prednost tega nenavadnega partnerstva z bankami je njihova relativna nepripravljenost spreminjati smernice za kriptovalute po vsem svetu zaradi njihove organiziranosti in povezav s tovrstnimi denarnimi institucijami.

Transakcijski protokol Ripple se uporablja za različne namene, vključno s prenosom/prejemom kriptovalut, fiat valut in informacij. Ta protokol lahko upravlja velike transakcije po vsem svetu in ima zelo nizke provizije. Globalne borze kriptovalut, kot so Gemini, Coinbase in Binance, vam omogočajo trgovanje z Ripple (XRP), kar pomeni, da lahko vsak vlagatelj izkoristi to kriptovaluto skupaj z drugimi navdušenci za blockchain.

Ni dvoma, da se bo Ripple v prihodnjih dneh dvignil. Ni in ne bo bistveno povezan z zunanjimi tržnimi šoki in nestanovitnostjo cen. Zaradi česar je Ripple izjema od drugih kriptovalut je, da ima veliko tržno kapitalizacijo in uporablja konsenzne knjige, ko gre za transakcije. Za razliko od drugih kriptovalut, kot so Bitcoin, Litecoin itd., ima Ripple tudi hitre čase transakcij. Poleg te prednosti ima Ripple relativno nizko provizijo za transakcije, zaradi česar je zelo uporabna kriptovaluta za namene trgovanja.

Nakup kriptovalute

Kriptovaluto lahko med drugim kupite pri posredniku kriptovalut ali na borzi. Nakup na borzi pomeni, da mora vlagatelj ustvariti račun in shraniti žetone v svoji digitalni denarnici, povezani z računom. Izkoristite lahko tudi izobraževalni paket za kriptovalute.

E-denar se hrani v spletnih denarnicah in mobilnih denarnicah – to so »vroče« denarnice, kar pomeni, da so povezane v omrežje. Do sredstev na “vroči denarnici” je enostavno dostopati in transakcije z njimi so poenostavljene, vendar ne brez pomanjkljivosti: zlahka jih je mogoče vdreti zaradi dejstva, da je vroča denarnica po definiciji povezana z omrežjem. Nedavni napadi izsiljevalske programske opreme in prejšnji fiasko večjih izmenjav bi morali biti dovolj opozorilni znak za nove uporabnike. Prav zaradi nevarnosti vdora je dobro, da le del žetonov, s katerimi se trguje na spletu ali v resničnem svetu, hranite v vroči denarnici.

Čeprav v svoji vroči denarnici ne bi smeli hraniti velikih vsot, je pomembno, da varnostno kopirate v razdelku za obnovitev stanja denarnice, da se izognete izgubi sredstev zaradi napake. Z zasebnim ključem bi moral vsak lahko brezhibno obnoviti svojo denarnico v prvotno stanje.

Ko shranite svojo valuto v napravo, ki je popolnoma brez povezave, se imenuje “hladna denarnica”. Za tiste, ki iščete najvarnejšo obliko shranjevanja, je to najboljša rešitev, saj taka denarnica ni povezana z omrežjem. Hladne denarnice so najbolj primerne tudi za dolgoročne vlagatelje, ki več mesecev ali let ne potrebujejo dostopa do svojih kovancev. Če sledite navodilom in sprejmete vse možne previdnostne ukrepe (na primer, da zunanjim osebam ne omogočite dostopa do vaše denarnice), so hladne denarnice najvarnejša oblika shranjevanja kriptovalut.

Kako izbrati pravi način shranjevanja kriptovalute zase? Upoštevati morate priročnost shranjevanja, mobilnost in varnost. Najboljša možnost je, da majhen znesek hranite na spletu, preostanek sredstev pa v denarnici brez povezave, kar je sama po sebi bolj varna možnost shranjevanja. Torej za nakupovanje ali dnevno trgovanje uporabljajte vroče denarnice, do katerih lahko preprosto dostopate na spletu, za dolgoročne naložbe in shranjevanje prihrankov v kriptovaluti pa hladne denarnice, ki hranijo valuto brez povezave.

Paket za začetnike –  Ripple Paket

Izobraževalni paket za kriptovalute je komplet namenjen začetnikom, ki želijo začeti svojo avanturo z digitalnimi sredstvi. Takšen paket je sestavljen iz e-knjig, spletnih seminarjev in izobraževalnega gradiva, ki vam omogoča pridobivanje osnovnega znanja o kriptovalutah. Vendar se tu ne ustavi. V paketu Ripple dobimo tudi bonus enote izbrane kriptovalute popolnoma brezplačno. Takšni kovanci ali žetoni bodo shranjeni v zasebnem računu virtualne denarnice, do katerega pridobimo dostop z nakupom usposabljanja. To zagotavlja posebna kartica s kodo, na kateri bosta prijava in geslo za zgoraj omenjeni račun. Paketi kriptovalut so zato odlična možnost za začetnike, saj nudijo izobraževalno gradivo in varen način shranjevanja kriptovalut.

 Učenje in vlaganje –  Ripple Paket

 Ripple Paket  je inovativen nabor materialov za usposabljanje. Čeprav so tovrstni izdelki vse bolj priljubljeni in ponujajo številne vrste kriptovalut, je Ripple najbolj priljubljen med vlagatelji začetniki.

 Ripple Paket je učinkovit način za združevanje teorije učenja s praktičnim vlaganjem. Materiali, ki so posebej izbrani, lahko svoje znanje razvijejo tudi ljudje, ki še niso slišali za kriptovalute. Poleg teoretičnega dela vam Ripple Education Packet omogoča praktično usposabljanje za vlagatelje s svojimi prvimi žetoni Ripple.

Kako pridobiti dostop do paketa? Vse kar moramo storiti, da se po telefonu obrnemo na dežurno številko in naročimo omenjeni izobraževalni paket o kriptovalutah. Po oddaji naročila bomo prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, ki ga bomo naučili prenesti izobraževalno gradivo, prejeli pa bomo tudi paket, poslali po navadni pošti, ki bo med drugo vsebovalno kartico Ripple. To kartico je treba hraniti na varnem mestu. Kljub temu, da enote kriptovalute dobimo brezplačno, se zanje splača poskrbeti, kot bi zahtevali za zlate palice ali bankovce.

Enostavno shranjevanje – kartica Ripple

Kartica Ripple je dokument, ki potrjuje lastništvo bonusnih enot kriptovalute. Deluje na podoben način kot tradicionalne kartice za dostop, za katere veljajo predpisi, povezani s trgovanjem. Zaradi tega je kartica Ripple popolnoma zakonit in varen način za shranjevanje kriptovalute. Vsebuje prijavo in geslo za prijavo v vaš spletni račun e-denarnice, kjer je shranjena kriptovaluta, ki ste jo prejeli v brezplačnem bonusu. Na ta način lahko zlahka dostopamo do našega Rippla od koder koli na svetu.

Zahtevane poverilnice za prijavo obstajajo samo na fizičnem dokumentu, ki nas ščiti pred hekerskim napadom, vdorom v račun in krajo kriptovalute. Da zagotovimo svojo varnost, moramo svojo kartico le dobro skriti in posegati po njej le, ko želimo prenesti naše brezplačne enote Ripple. Trgovanje s prejeto kriptovaluto je enako enostavno. Vse kar morate storiti je, da se obrnete na vročo linijo in jih obvestite o svoji želji po prodaji ter potrdite svoje podatke z vnosom gesla za prijavo.

Ripple Packet ima sloves, da je odličen način za zagotovitev, da imajo vlagatelji začetniki pravo znanje o vlaganju v kriptovalute. Vsak izobraževalni paket vključuje brezplačno kriptovaluto in kartico z dostopno kodo. Z izobraževalnim paketom Ripple lahko začnemo svojo investicijsko avanturo na varen in cenovno ugoden način.

Leave a comment