Ripple, eller XRP, er den tredje største kryptovalutaen i verden. Finansinstitusjoner og likviditetsleverandører har en tendens til å gjøre opp sin økonomi i denne digitale valutaen. Ripple er den eneste sentraliserte kryptoen i verden som er direkte knyttet til banksamfunnet. Siden det er den eneste sentraliserte kryptovalutaen, er det mange grunner til å investere i den.

Investere i Ripple

Banker og finansinstitusjoner verdsetter Ripple mer enn noen annen kryptovaluta. Fordelen med dette uvanlige partnerskapet med banker er deres relative motvilje mot å endre retningslinjer for kryptovaluta rundt om i verden på grunn av deres organisasjon og forbindelser med slike monetære institusjoner.

Ripple-transaksjonsprotokollen brukes til en rekke formål, inkludert overføring/mottak av kryptovalutaer, fiat-penger og informasjon. Denne protokollen kan administrere store transaksjoner over hele verden og kommer med svært lave avgifter. Globale kryptovalutabørser som Gemini, Coinbase og Binance lar deg handle Ripple (XRP), noe som betyr at enhver investor kan benytte seg av denne kryptovalutaen sammen med andre blokkjedeentusiaster.

Det er ingen tvil om at Ripple vil stige i de kommende dagene. Det forholder seg ikke og vil ikke fundamentalt forholde seg til eksterne markedssjokk og dynamiske priser. Det som gjør Ripple til et unntak fra andre kryptovalutaer, er at den har en enorm markedsverdi og bruker konsensusprotokoller når det gjelder transaksjoner. I motsetning til andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin o.l., har Ripple også raske transaksjonstider. Bortsett fra denne fordelen har Ripple et relativt lavt transaksjonsgebyr, noe som gjør det til en veldig nyttig kryptovaluta for handelsformål.

Kjøp av kryptovaluta

Kryptovaluta kan kjøpes hos en kryptovalutamegler eller på en børs, blant andre steder. Å handle på en børs betyr at investoren må opprette en konto og lagre tokens i sin digitale lommebok knyttet til kontoen. Man kan også dra nytte av et opplæringssett om kryptovalutaer.

E-penger lagres i nettlommebøker og mobile lommebøker – disse er “varme” lommebøker, noe som betyr at de er koblet til nettverket. Det er lett å få tilgang til midler i en “varm lommebok” ,og transaksjoner som bruker dem er forenklet, men ikke uten ulemper: de kan lett hackes på grunn av at en varm lommebok per definisjon er koblet til nettverket. Nylige angrep med løsepengevirus og tidligere fiaskoer av store børser bør være et tydelig varselskilt for nye brukere. Det er nettopp på grunn av risikoen for å bli hacket at det er en god idé å bare ha en andel av din tokens som er kjøpt på nettet eller i den virkelige verden i en varm lommebok.

Selv om du ikke bør ha store summer i den varme lommeboken, er det viktig å sikkerhetskopiere dem i delen for gjenoppretting av lommebokstatus for å unngå å miste penger på grunn av en feil. Med et privat passord skal hvem som helst kunne gjenopprette lommeboken sømløst til sin opprinnelige tilstand.

Når du lagrer valutaen din på en enhet som er helt frakoblet, kalles den en “kald lommebok”. For de som leter etter den sikreste formen for lagring, er dette den beste løsningen, på grunn av at en slik lommebok ikke er koblet til nettverket. Kalde lommebøker er også mest egnet for langsiktige investorer som ikke trenger tilgang til myntene sine på mange måneder eller år. Hvis du følger instruksjonene og tar alle mulige forholdsregler (for eksempel å ikke gi utenforstående tilgang til lommeboken din), er kalde lommebøker den sikreste formen for lagring av kryptovaluta.

Hvordan velger du riktig lagringsmetode for kryptovaluta for deg? Du bør vurdere bekvemmeligheten av lagring, mobilitet og sikkerhet. Det beste alternativet er å ha et lite beløp på nett og resten av midlene dine i en lommebok som ikke er tilkoblet internett, som i seg selv er et sikrere lagringsalternativ. Når det gjelder handling eller dagshandel, bruk varme lommebøker som lett kan nås på nettet, mens for langsiktige investeringer og lagring av sparepenger i kryptovaluta bør du bruke kalde lommebøker som holder valutaen frakoblet.

For nybegynnere – Ripple-settet

Et innføringssett i kryptovaluta er et sett dedikert for nybegynnere som ønsker å starte sitt eventyr med digitale eiendeler. En slik pakke består av e-bøker, webinarer og undervisningsmateriell som lar deg tilegne deg grunnleggende kunnskap om kryptovalutaer. Det stopper imidlertid ikke der. I Ripple-settet får vi også bonusenheter av den valgte kryptovalutaen helt gratis. Slike mynter, eller tokens, vil bli lagret på en privat virtuell lommebokkonto, som vi får tilgang til ved kjøp av innføringssettet. Dette fås med et spesielt kort med en kode der man vil finne brukernavn og passord til kontoen nevnt ovenfor. Kryptovalutapakker er derfor et flott alternativ for nybegynnere, da de gir opplæringsmateriell og en trygg måte å lagre kryptovalutaer på.

 

Læring og investering – Ripple-settet

Ripple-settet er et innovativt sett med opplæringsmateriell. Selv om produkter av denne typen blir stadig mer populære og tilbyr mange typer kryptovalutaer, er Ripple den mest populære blant nybegynnerinvestorer.

Ripple-settet er en effektiv måte å kombinere læringsteori med praktisk investering på.  Materialene er spesielt utvalgt slik at selv folk som ikke har hørt om kryptovalutaer før, kan utvikle sin kunnskap. I tillegg til den teoretiske delen lar Ripple-settet deg praktisk talt øve deg som en investor med dine første Ripple-tokens.

Hvordan få tilgang til settet? Alt man trenger å gjøre er å kontakte hjelpetelefonen og bestille det nevnte kryptoinnføringssettet. Etter å ha lagt inn bestillingen, vil vi motta en bekreftelses-e-post som forteller hvordan vi laster ned undervisningsmaterialet, i tillegg til at vi vil motta en pakke sendt med vanlig post, som blant annet vil inneholde et Ripple-kort. Dette kortet skal oppbevares på et trygt sted. Til tross for at vi får kryptoenheter gratis, er det verdt å ta vare på dem som man ville tatt vare på gullbarrer eller sedler.

Enkel lagring – Ripple-kortet

Et Ripple-kort er et dokument som bekrefter eierskapet til bonuskryptoenheter. Det fungerer på en analog måte til tradisjonelle adgangskort som er underlagt forskrifter knyttet til handel. Dette gjør Ripple-kortet til en fullt lovlig og sikker måte å lagre kryptovaluta på. Det inneholder brukernavn og passord for å logge inn på din e-lommebokkonto på nett, hvor kryptovalutaen du mottok som gratis bonus er lagret. På denne måten kan vi enkelt få tilgang til Ripple fra hvor som helst i verden.

Påloggingsinformasjonen som kreves eksisterer bare på et fysisk dokument, som beskytter oss mot et hackingangrep, hacking av kontoen og kryptovalutatyveri. For å sørge for vår sikkerhet, trenger vi bare å skjule kortet vårt godt og kun ta det frem når vi vil overføre våre gratis Ripple-enheter. Det er like enkelt å handle med den mottatte kryptovalutaen. Alt du trenger å gjøre er å kontakte hjelpelinjen og informere dem om at du vil selge og bekrefte detaljene dine ved å skrive inn påloggingspassordet ditt.

Ripple-sett har et rykte på seg for å være en god metode for å sikre at nybegynnere har riktig kunnskap om investering i kryptovaluta. Hvert innføringssett inneholder en gratis kryptovaluta og et kort med adgangskode. Med innføringssettet til Ripple kan vi starte vårt investeringseventyr på en trygg og rimelig måte.

Leave a comment