Innføringssett for kryptovaluta er en populær måte å kjøpe opplæringsmateriell på. I det siste kan du imidlertid finne meninger om at denne formen for å lære å investere er en svindel. Hvor mye sannhet er det i dette, og hvor mye er handlinger fra konkurrentene?

Informerte beslutninger

Inflasjonen er en langsom, men jevn kraft som gjør at ting koster mer over tid, noe som reduserer verdien på kontanter. Når penger investeres, tilpasser det seg inflasjonen over tid, noe som gjør dem mer verdt bare ved å eksistere i markedet.

En konsekvent, skarp investor kan sette bedre og bedre økonomiske og personlige mål. Enten de prøver å spare til hus, studier eller bare til en ny kaffetrakter, vil det å investere og holde øye med økonomien gi dem verdifull kunnskap om målsetting. Dette kan også enkelt benyttes i andre aspekter av livet.

Investering basert på undersøkelser eller informasjon du lærer gjennom læringsprosessen kan være ekstremt gunstig. Det er godt å holde seg informert, og investering hjelper deg med å holde fingeren på pulsen og tenke på aktuelle hendelser. Den beste grunnen til å investere? Jo tidligere pengene dine blir investert, jo større sjanse har de til å vokse. Investering i dag gir pengene muligheten til å dra nytte av sammensatte renter.

Å investere penger kan føre til konkrete fordeler. Selvfølgelig er det alltid risiko forbundet med å investere. Når du investerer i aksjemarkedet, kan du spre pengene dine på tvers av forskjellige aksjer, så hvis én faller, kan en annen stige. Jo mer variert porteføljen din er, jo bedre beskyttet er du mot store nedganger.

Ripple-settet – produktegenskaper

Ripple-settet tilhører en gruppe undervisningspakker med kryptovaluta. Som med de fleste gratis ting, er inkluderingen av kryptovaluta i opplæringen også ment for å oppmuntre til kjøp av materialer og skille seg ut blant den stadig mer overveldende konkurransen. I kryptoundervisningsspakken får kundene kryptovalutatokens av en viss verdi i tillegg til tilgang til typiske kurs, artikler, webinarer eller analyser. Med den gratis kryptovalutaen kan de praktisere investeringskunnskapen de får fra kurset og løse ut sine tokens når de føler at det er en god investeringsbeslutning.

De fleste investeringspakker for kryptovaluta er rettet mot nybegynnerinvestorer, vanligvis de som ville ha dette som deres første kryptoinvestering. Opplæringskursene er designet for å forklare investeringsprosessen, spesifikasjonene for kryptoinvestering og analysere hver kryptovaluta fra grunnen av. Å fokusere på det grunnleggende er det særegne ved de fleste opplæringspakkene for kryptovaluta. Med klasseromsopplæring eller fritt tilgjengelig materiale fra nettet, bryr kryptovalutaeksperter seg ofte lite eller ikke i det hele tatt om å gjøre analysen tilgjengelig for noen andre enn andre eksperter.

Kjøp og bruk

 Ripple-settet er en typisk representant for undervisningspakker innen kryptovaluta. Undervisningsmaterialet som tilbys er av høy kvalitet og beskriver i stor grad problemene knyttet til investering i Ripple kryptovaluta. Et interessant faktum er at etter å ha bestilt Ripple-settet, leveres det på to måter – elektronisk og med vanlig post. All informasjon om å logge inn på opplæringsplattformen, bruke opplæringsmaterialet og begynne å lære å investere, sendes via e-post til e-postadressen som oppgis når du legger inn bestillingen. Når du mottar denne e-posten, vil du fritt og uten begrensning kunne bruke kursene og annet undervisningsmateriell som tilbys.

På den annen side kan du få tilgang til de gratis Ripple kryptovalutatokenene ved å hente en pakke sendt via vanlig post. Pakken inneholder et Ripple-kort, som inneholder data som lar deg få en oversikt over verdien av den akkumulerte kryptovalutaen og instruksjoner om hvordan du gjør et uttak. Ripple-tokens lagres på meglerens konto, som skal gjøre jobben med å sikre dem mens studenten lærer det grunnleggende om å investere. Å utbetale kryptovaluta krever en telefonkontakt – avanserte investorer kan se på dette som en ulempe, men denne formen for kryptolagring anbefales definitivt for nybegynnere. Kryptovaluta administrert på denne måten er trygt, og du kan fortsatt ta den ut når som helst uten frykt for å miste midlene dine i et hackingangrep. Dette betyr at denne måten å lagre kryptovaluta på er ideell for folk som nettopp har kjøpt et opplæringskurs som inkluderer materialer om det grunnleggende innen investering.

Ripple-settet og anmeldelser på nett

Dette produktet får forskjellige anmeldelser fra både kunder og fagfolk. Noen av dem kan være skrevet av et noe partisk publikum som absolutt ikke forsto ideen om settet. Andre kan være ubegrunnede rykter satt ut av konkurrerende selskaper. Det skal imidlertid bemerkes at de fleste som har prøvd settet snakker varmt om det, som du kan se nedenfor:

– Jeg mottok undervisningsmateriell og kryptovaluta… Jeg kan begynne å lære

Nick: Eddi

Mellomleddet sender e-poster sent, men jeg trenger ikke å forholde meg til kryptohåndtering, så jeg liker det. Ripple selv har gått inn i et oksemarked, så jeg vil snart selge med fortjeneste.

 Nick: Karsten

 – Jeg har også ripplevaluta for noen hundringser og fikk et ripplekort, jeg hørte fra megleren som tilbød noen flere, men jeg venter fortsatt på å se hva kryptoen min vil være

Nick: Willy

 – det er ikke så innovativt fordi jeg har sett lignende pakker før, men det er uten tvil effektivt. Kjøp e-bøker og få krypto – er det noen som gir noe mer?

Nick: Walid

 – noen sier at startpakken er en svindel… I noen land er det kuponger, i andre sertifikater, og vi har adgangskort, og det er en nomral ting, bare les! folkens, hvis du leser alt på nettet, er dokumenter som ripplekort den beste lagringsmåten.

 Nick: Vegar

Ripple-settet og svindlere

Selv om det har gått noen år siden lanseringen av opplæringspakkene for kryptovaluta, skaper denne typen produkter fortsatt ganske mye kontrovers. Det er imidlertid veldig mulig at de negative vurderingene støttes av…urettferdig konkurranse. Hva er egenskapene til dette mye omdiskuterte produktet, og hva slags respons har det mottatt på nettet?

Til tross for alt gunstig innhold, dukker det nå og da opp informasjon – hovedsakelig på tsjekkiske og ungarske nettsteder – om at Ripple-settet kan være en svindel? Hvorfor eksisterer en slik tro om et produkt som får så mye ros på bransjeportaler? Årsaken kan være den såkalte bakromskrigen, et forsøk på å svekke tilliten til konkurransen.

Svertekampanjer har fulgt Ripple-settet nesten helt fra begynnelsen, men interessant nok vises sider med negative vurderinger bare…på to eller tre språk, som er ganske merkelig når det gjelder et internasjonalt produkt. En stor kampanje mot Ripple-settet startet på tsjekkisktalende internett, hvor en rekke backendsider på et tidspunkt publiserte nesten identiske innlegg, som ikke var støttet av konkrete argumenter, med overskriften “Ripple-settet er en svindel”.

Det er viktig å forstå at selv om negativt innhold dukker opp på nettet, er det vanskelig å utlede nøyaktig hva den påståtte svindelen handler om. Innhold motsier seg ofte, og siterer arkivbilder som “bevis” eller knytter Ripple-settet til kjente svindelhandlinger, til tross for at man ikke har noen anelse om en slik tilknytning eksisterer. Rykter om svindel kan ganske enkelt være en del av en negativ kampanje mot konkurransen. Spesielt mistenkelig er spredningen av innhold kopiert på flere eller enda flere backendsider som reklamerer for…velkjente meglere.

Selv om det er teoretisk mulig å spore hvem som eier et gitt domene, er det ekstremt enkelt å sette opp et nettsted med et falskt navn fordi domenesalgs- og hostingfirmaer ikke krever dataverifisering når det gjelder private kunder. Resultatet? En enorm mengde falskt innhold som oversvømmer internett, hvorav det meste fjernes – ikke ved å slette nettstedet, men…en nedgang i Google-rangeringen. Derfor er den mest populære søkemotoren et mer effektivt verktøy for verifisering av innhold enn loven, men selv den har sine begrensninger – nettsteder som er høyt rangert, og derfor “troverdige” i Googles øyne (for å være høyt rangert, trenger ikke et nettsted å være virkelig troverdig, men bare blande falskt innhold med nøytralt), har råd til å kjøre veldig harde, negative kampanjer, implisitt rettet mot konkurrentene.

Ripple-sett har fortsatt et rykte for å være en pålitelig kilde til opplæring og kryptovaluta for nybegynnerinvestorer, uavhengig av handlingene utført av konkurrenter. Det er verdt å huske å ikke tro på alt du leser på nettet.

Leave a comment