Рипъл, или XRP, е третата по големина криптовалута в света. Финансовите институции и доставчиците на ликвидност са склонни да уреждат финансите си в тази цифрова валута. Рипъл е единствената централизирана криптовалута в света, която е пряко свързана с банковата общност. Тъй като това е единствената централизирана криптовалута, има много причини да инвестирате в нея.

Инвестиране в Рипъл

Банките и финансовите институции ценят Рипъл повече от всяка друга криптовалута. Предимството на това необичайно партньорство с банките е относителното им нежелание да променят насоките за криптовалути по целия свят поради тяхната организация и връзки с такива парични институции.

Протоколът за транзакции на Рипъл се използва за различни цели, включително прехвърляне/получаване на криптовалути, фиатни валути и информация. Този протокол може да управлява големи транзакции по целия свят и се предлага с много ниски такси. Глобалните борси за криптовалута като Gemini, Coinbase и Binance ви позволяват да търгувате с Рипъл (XRP), което означава, че всеки инвеститор може да се възползва от тази криптовалута заедно с други ентусиасти на блокчейн.

Няма съмнение, че Рипъл ще се повиши през следващите дни. Това не е и няма да е свързано по същество с шокове на външния пазар и нестабилност на цените. Това, което прави Рипъл изключение от другите криптовалути, е, че има огромна пазарна капитализация и използва консенсусни книги, когато става въпрос за транзакции. За разлика от други криптовалути като Биткойн, Лайткойн и др., Рипъл също има бързо време за транзакции. Освен това предимство, Рипъл има сравнително ниска такса за транзакции, което го прави много полезна криптовалута за търговски цели.

Купуване на криптовалута

Криптовалутата може да бъде закупена от брокер на криптовалута или на борса, наред с други места. Купуването на борса означава, че инвеститорът трябва да създаде акаунт и да съхранява токените в своя дигитален портфейл, свързан със акаунта. Човек може да се възползва и от образователен пакет за криптовалута.

Електронните пари се съхраняват в онлайн портфейли и мобилни портфейли – това са „горещи“ портфейли, което означава, че са свързани към мрежата. Достъпът до средства в „горещ портфейл“ е лесен и транзакциите използващи ги са опростени, но не и без недостатъци: те могат лесно да бъдат хакнати поради факта, че горещият портфейл по дефиниция е свързан към мрежата. Последните атаки на ransomware и предишни фиаско на големи борси трябва да са достатъчен предупредителен знак за новите потребители. Именно поради риска от хакване е добра идея да държите само част от вашите токени, търгувани онлайн или в реалния свят, в горещ портфейл.

Въпреки, че не трябва да държите големи суми в горещия си портфейл, важно е да направите резервно копие в раздела за възстановяване на състоянието на портфейла за да избегнете загуба на средства поради грешка. С частен ключ всеки трябва да може безпроблемно да възстанови портфейла си в първоначалното му състояние.

Когато съхранявате валутата си в устройство, което е напълно офлайн това се нарича “студен портфейл”. За тези, които търсят най – сигурната форма на съхранение, това е най-доброто решение поради факта, че такъв портфейл не е свързан към мрежата. Студените портфейли също са най – подходящи за дългосрочни инвеститори, които не се нуждаят от достъп до своите монети в продължение на много месеци или години. Ако следвате инструкциите и вземете всички възможни предпазни мерки (като например да не давате достъп на външни лица до портфейла си), студените портфейли са най – сигурната форма за съхранение на криптовалута.

Как да изберете правилния метод за съхранение на криптовалута за вас? Трябва да имате предвид удобството на съхранение, мобилността и сигурността. Най-добрият вариант е да запазите малка сума онлайн, а останалите си средства в офлайн портфейл, което по своята същност е по – сигурна опция за съхранение. Така че, за пазаруване или дневна търговия, използвайте горещи портфейли, които могат да бъдат лесно достъпни онлайн, докато за дългосрочни инвестиции и съхраняване на спестявания в криптовалута, използвайте студени портфейли, които държат валутата офлайн.

Пакет за начинаещи – Пакет Ripple

Образователният пакет за криптовалута е комплект предназначен за начинаещи, които искат да започнат своето приключение с дигитални активи. Такъв пакет се състои от електронни книги, уебинари и образователни материали, които ви позволяват да придобиете основни знания за криптовалутите. Това обаче не спира дотук. В Пакет Рипъл също получаваме бонус единици от избраната криптовалута напълно безплатно. Такива монети или жетони ще се съхраняват в частна сметка за виртуален портфейл, до която получаваме достъп с покупката на обучение. Това се осигурява от специална карта с код, на който ще има вход и парола за акаунта споменат по-горе. Следователно пакетите с криптовалута са чудесен вариант за начинаещи, тъй като предоставят образователни материали и безопасен начин за съхранение на криптовалути.

 

Обучение и инвестиране –  Пакет Рипъл

Пакетът Ripple е иновативен набор от материали за обучение. Въпреки че продуктите от този тип стават все по – популярни и предлагат много видове криптовалути, Рипъл е най -популярният сред начинаещите инвеститори.

Пакетът Рипъл е ефективен начин за комбиниране на теорията на обучението с практическото инвестиране. Материалите са специално подбрани за да могат дори хора, които не са чували за криптовалутите преди да развият своите знания. В допълнение към теоретичната част образователният пакет Рипъл ви позволява да се обучавате практически, като инвеститор с първите си токени на Рипъл.

Как да получа достъп до пакета? Всичко, което трябва да направим е да се свържем с горещата линия по телефона и да поръчаме споменатия образователен пакет за криптовалута. След като направим поръчката ще получим имейл за потвърждение, от който ще научим как да изтегляме образователни материали, както и ще получим пакет изпратен по обикновена поща, който ще съдържа наред с другото, Рипъл Карта. Тази карта трябва да се съхранява на сигурно място. Въпреки факта, че получаваме криптовалути безплатно си струва да се погрижим за тях, както бихме се погрижили за златни кюлчета или банкноти.

Просто съхранение – карта Рипъл

Картата Рипъл е документ, който потвърждава собствеността върху бонус единици криптовалута. Тя работи по аналогичен начин на традиционните карти за достъп, които са обект на регулации свързани с търговията. Това прави картата Рипъл напълно легален и сигурен начин за съхранение на криптовалута. Той съдържа логин и парола за влизане в акаунта ви за онлайн електронен портфейл, където се съхранява криптовалутата, която сте получили в безплатния бонус. По този начин можем лесно да получим достъп до нашия Рипъл от всяка точка на света.

Необходимите идентификационни данни за вход съществуват само на физически документ, който ни предпазва от хакерска атака, хакване на акаунта и кражба на криптовалутата. За да гарантираме нашата безопасност просто трябва да скрием добре картата си и да посегнем към нея само когато искаме да прехвърлим нашите безплатни единици Рипъл. Търговията с получената криптовалута е също толкова лесна. Всичко, което трябва да направите  е да се свържете с горещата линия и да ги информирате за желанието си за продажба и да потвърдите данните си, като въведете паролата си за вход.

Пакетът Ripple има репутацията на чудесен начин да се гарантира, че начинаещите инвеститори имат правилните познания за инвестирането в криптовалута. Всеки образователен пакет включва безплатна криптовалута и карта с код за достъп. С образователния пакет Рипъл можем да започнем нашето инвестиционно приключение по безопасен и достъпен начин.  

Leave a comment