Образователните пакети за криптовалута са популярен начин за закупуване на обучения. Напоследък обаче можете да намерите отзиви, че тази форма на обучение как да инвестирате е измама. Колко има истина в това и колко са действията на конкурентите?

Информирани решения

Инфлацията е бавна, но стабилна сила, която кара нещата да струват повече с течение на времето, което обезценява паричните активи. Когато парите се инвестират  те се приспособяват към инфлацията с течение на времето, което ги прави по-ценни, като съществуват на пазара.

Последователният проницателен инвеститор може да си поставя все по-добри финансови и лични цели. Независимо дали се опитват да спестят за къща, за колеж или просто за нова кафемашина, инвестирането и следенето на финансите им ще ги научи на ценни знания за поставянето на цели. Това може лесно да се приложи и към други аспекти на живота.

Инвестирането въз основа на изследвания или информация, която научавате в процеса на обучение може да бъде изключително полезно. Добре е да сте информирани, а инвестирането ви помага да държите пръста си на пулса и да мислите за текущите събития. Най-добрата причина да инвестирате? Колкото по-рано бъдат инвестирани парите ви, толкова по-голям е шансът те да нараснат. Инвестирането днес дава на парите възможност да се възползват от сложна лихва.

Инвестирането на пари може да доведе до осезаеми ползи. Разбира се винаги има риск свързан с инвестирането. Когато инвестирате във фондовия пазар можете да разпределите парите си между различни акции, така че ако една падне, друга може да се повиши. Колкото по-диверсифицирано е портфолиото ви, толкова по-добре сте защитени от големи спадове.

Пакет Рипъл – характеристики на продукта

Пакет Рипъл принадлежи към група образователни пакети с криптовалута. Както при повечето безплатни услуги включването на криптовалута в обучението също има за цел да насърчи закупуването на материали и да се открои сред все по-обилната конкуренция. В образователния пакет за криптовалута клиентите получават токени за криптовалута с определена стойност в допълнение към достъпа до типични курсове, статии, уебинари или анализи. С безплатната криптовалута те могат да приложат на практика инвестиционните знания придобити от курса и да осребрят токените, когато смятат, че това е добро инвестиционно решение.

Повечето инвестиционни пакети в криптовалута са насочени към начинаещи инвеститори обикновено тези, за които това би било първата им инвестиция в криптовалута. Образователните курсове за обучение са предназначени да обяснят инвестиционния процес, спецификата на крипто инвестирането и да анализират всяка криптовалута от самото начало. Фокусирането върху основите е отличителната черта на повечето образователни пакети за криптовалута. С обучение в класната стая или свободно достъпни материали от мрежата, експертите по криптовалути често не се интересуват или изобщо не се грижат да направят анализа си достъпен за някой, различен от други експерти.

Покупка и използване

Пакет Рипъл е типичен представител на образователните пакети за криптовалута. Предоставените образователни материали са с високо качество и подробно описват проблемите свързани с инвестирането в криптовалутата Рипъл. Интересен факт е, че след поръчка на Пакет Рипъл, той се доставя по два начина – по електронен път и по обикновена поща. Всички данни за влизане в платформата за обучение, използване на учебните материали и започване да се учат как да инвестират се прехвърлят по имейл на имейл адреса посочен при подаване на поръчката. След като получите този имейл ще можете свободно и без ограничения да използвате предлаганите курсове и други образователни материали.

От друга страна можете да получите достъп до безплатните токени за криптовалута Рипъл, като вземете пакет изпратен по обикновена поща. Пакетът съдържа карта Рипъл, която съдържа данни, които ви позволяват да получите преглед на стойността на натрупаната криптовалута и инструкции как да я изтеглите. Токените на Рипъл се съхраняват в сметката на брокера, която трябва да върши работата по осигуряването им, докато студентът научава основите на инвестирането. Тегленето на криптовалута изисква телефонен контакт – напредналите инвеститори може да смятат това за недостатък, но тази форма на крипто съхранение определено се препоръчва за начинаещи. Криптовалутата, управлявана по този начин е безопасна и все още можете да я изтеглите по всяко време без да се страхувате да загубите средствата си при хакерска атака. Това означава, че този начин за съхранение на криптовалута е идеален за хора, които току-що са закупили курс за обучение, който включва материали за основите на инвестирането.

Пакет Ripple и мнения ревюта

Този продукт получава различни отзиви, както от клиенти така и от професионалисти. Някои от тях може да са написани от донякъде предубедена публика, която със сигурност не е разбрала идеята на пакета. Други може да са неоснователни слухове генерирани от конкурентни компании. Все пак трябва да се отбележи, че повечето хора, които са изпробвали пакета говорят високо за него, както можете да видите по-долу:

– Получих учебни материали и криптовалута… Мога да започна да уча

Ник: Алег

Посредникът изпраща имейли със закъснение, но не ми се налага да се занимавам с крипто управление, така че ми харесва. Самият Рипъл навлезе в бичи пазар, така че скоро ще продам на печалба.

  Ник: Адам

– Аз също имам Рипъл валута за няколко стотин и получих Рипъл Карта, получих отговор от брокера и предложих още някои екстри, но все още чакам да видя каква ще бъде моята крипто.

Ник: Вадзім

Не е толкова иновативно, защото съм виждал подобни пакети и преди, но не можете да отречете тяхната ефективност. Купувайте електронни книги и вземете криптовалута – някой дава ли нещо повече?

Ник: Ольгерд

Някой казва, че стартовия пакет е измама… В някои държави има ваучери, в други сертификати, имаме карти за достъп и това е нещо нормално, просто прочетете! Хора, ако четете всичко в мрежата, документи като Рипъл Карта са истинският начин за съхранение.

  Ник: Войтэк

Пакет Рипъл и измамници

Въпреки че минаха години от пускането на образователни пакети за криптовалута, тези видове продукти все още предизвикват доста спорове. Много е възможно обаче негативните отзиви да са подкрепени от… нелоялна конкуренция. Какви са характеристиките на този много обсъждан продукт и какъв отговор е получил онлайн?

Въпреки цялото благоприятно съдържание, от време на време се появява информация – главно на чешки и унгарски уебсайтове – че Пакет Рипъл може да е измама? Защо такава вяра в случай на продукт, който събира толкова много похвали на индустриалните портали? Причината може да е така наречената задкулисна война, опит за дискредитиране на конкуренцията.

Черният PR придружава Пакет Рипъл почти от самото начало на съществуването му, но интересното е, че страниците с негативни отзиви се появяват само… на два – три езика, което в случай на международен продукт е най-малкото странно. Голяма кампания срещу Пакет Рипъл започна в чешкоезичния интернет, където в един момент редица бек-енд страници публикуваха почти идентични, неподкрепени с конкретни аргументи публикации със заглавие „Пакет Рипъл е измама”.

Важно е да се разбере, че въпреки че негативното съдържание се появява онлайн, е трудно да се заключи точно за какво се отнася предполагаемата измама. Съдържанието често противоречи на себе си цитирайки снимки, като „доказателство“ или свързвайки Пакет Рипъл с известни измами, въпреки липсата на каквато и да е улика, че такава връзка съществува. Слуховете за измама може просто да са част от негативна кампания срещу конкуренцията. Особено подозрително е разпространението на съдържание копирано на няколко или дори повече бек-енд страници, рекламиращи… известни брокери.

Въпреки, че теоретично е възможно да се проследи кой притежава даден домейн, създаването на уебсайт с фалшиво име е изключително лесно, тъй като компаниите за продажба и хостинг на домейни не изискват проверка на данните в случай на частни клиенти. Резултатът? Огромно количество фалшиви съдържания заливат интернет, повечето от които се премахват не чрез изтриване на сайта, а… спад в класацията в Google. Следователно най- популярната търсачка е по-ефективен инструмент за проверка на съдържанието от закона, но дори и тя има своите ограничения-сайтове, които са високо класирани и следователно “надеждни” в очите на Google (да бъдат високо класирани сайтът не трябва да бъде наистина достоверен, а само да смесва фалшиво съдържание с неутрално) може да си позволи да провежда дори много остри негативни кампании, имплицитно насочени към конкуренцията.

Пакет Рипъл все още има репутацията на надежден източник на обучение и криптовалута за начинаещи инвеститори, независимо от действията извършвани от конкурентите. Струва си да запомните да не вярвате на всичко, което четете онлайн.

Leave a comment