Ripple, sau XRP, este a treia cea mai mare criptomonedă din lume. Instituțiile financiare și furnizorii de lichidități tind să își regleze finanțele în această monedă digitală. Ripple este singura cripto centralizată din lume care este direct legată de comunitatea bancară. Deoarece este singura criptomonedă centralizată, există multe motive pentru a investi în ea.

Investiți în Ripple

Băncile și instituțiile financiare prețuiesc Ripple mai mult decât orice altă criptomonedă. Avantajul acestui parteneriat neobișnuit cu băncile este reticența lor relativă de a schimba liniile directoare privind criptomonedele din întreaga lume din cauza organizării și conexiunilor lor cu astfel de instituții monetare.

Protocolul de tranzacție Ripple este utilizat pentru o varietate de scopuri, inclusiv transferul/primirea de criptomonede, monede fiat și informații. Acest protocol poate gestiona tranzacții mari la nivel mondial și vine cu comisioane foarte mici. Schimburile globale de criptomonede, cum ar fi Gemini, Coinbase și Binance, vă permit să tranzacționați Ripple (XRP), ceea ce înseamnă că orice investitor poate accesa această criptomonedă împreună cu alți pasionați de blockchain.

Nu există nicio îndoială că Ripple va crește în zilele următoare. Nu are și nu se va referi în mod fundamental la șocurile pieței externe și la volatilitatea prețurilor. Ceea ce face ca Ripple să fie o excepție de la alte criptomonede este că are o capitalizare de piață uriașă și folosește registre de consens atunci când vine vorba de tranzacții. Spre deosebire de alte criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Litecoin etc., Ripple are și timpi de tranzacționare rapide. În afară de acest avantaj, Ripple are o taxă de tranzacție relativ mică, ceea ce o face o criptomonedă foarte utilă în scopuri de tranzacționare.

Cumpărarea criptomonedei

Criptomonedele pot fi achiziționate de la un consultant financiar (broker) de criptomonede sau de la un schimb, printre alte locuri. Cumpărarea pe o bursă înseamnă că investitorul trebuie să creeze un cont și să stocheze jetoanele în portofelul digital asociat contului. De asemenea, se poate profita de un pachet de educație pentru criptomonede.

Banii electronici sunt păstrați în portofelele online și portofelele mobile – acestea sunt portofele „fierbinți”, adică sunt conectate la rețea. Este ușor să accesezi fonduri pe un „hot wallet” iar tranzacțiile care le folosesc sunt simplificate, dar nu lipsite de dezavantaje: pot fi piratate cu ușurință datorită faptului că un portofel fierbinte este, prin definiție, conectat la rețea. Atacuri recente de ransomware și fiascos-uri anterioare ale schimburilor majore ar trebui să fie un semn de avertizare suficient pentru noii utilizatori. Tocmai din cauza riscului de a fi piratat, este o idee bună să păstrați doar o parte din token-urile tranzacționate online sau în lumea reală pe un portofel fierbinte.

Deși nu ar trebui să păstrați sume mari în portofelul dvs. fierbinte, este important să faceți o copie de rezervă în secțiunea de restabilire a stării portofelului pentru a evita pierderea fondurilor din cauza unei erori. Cu o cheie privată, oricine ar trebui să poată restabili  portofelul fără probleme la starea inițială.

Când vă stocați moneda într-un dispozitiv care este complet offline, aceasta se numește „portofel rece”. Pentru cei care caută cea mai sigură formă de stocare, aceasta este cea mai bună soluție, datorită faptului că un astfel de portofel nu este conectat la rețea. Portofelele reci sunt, de asemenea, cele mai potrivite pentru investitorii pe termen lung care nu au nevoie de acces la monedele lor timp de multe luni sau ani. Dacă urmați instrucțiunile și luați toate măsurile de precauție posibile (cum ar fi să nu oferiți celor din afară acces la portofel), portofelele reci sunt cea mai sigură formă de stocare a criptomonedei.

Cum alegi metoda potrivită de stocare a criptomonedei pentru tine? Ar trebui să luați în considerare confortul depozitării, mobilității și securității. Cea mai bună opțiune este să păstrați o sumă mică online și restul fondurilor într-un portofel offline, care este în mod inerent o opțiune de stocare mai sigură. Așadar, pentru cumpărături sau pentru tranzacționarea zilnică, utilizați portofele calde care pot fi ușor accesate online, în timp ce pentru investiții pe termen lung și stocarea economiilor în criptomonede, utilizați portofele reci care țin moneda offline.

Pachet pentru începători – Pachet Ripple

Un pachet educațional pentru criptomonede este un set dedicat începătorilor care doresc să-și înceapă aventura cu active digitale. Un astfel de pachet constă din cărți electronice, seminarii web și materiale educaționale care vă permit să dobândiți cunoștințe de bază despre criptomonede. Totuși, nu se oprește aici. În pachetul Ripple, primiți și unități bonus ale criptomonedei alese complet gratuit.

Astfel de monede sau jetoane vor fi stocate într-un cont privat de portofel virtual, la care obținem acces odată cu achiziționarea de antrenament. Aceasta este asigurată de un card special cu un cod pe care vor exista o logare și o parolă pentru contul menționat mai sus. Pachetele de criptomonede sunt, prin urmare, o opțiune excelentă pentru începători, deoarece oferă materiale educaționale și o modalitate sigură de a stoca criptomonede.

Învățare și investiții – Pachetul Ripple

Pachetul Ripple este un set inovator de materiale de instruire. Deși produsele de acest tip devin din ce în ce mai populare și oferă multe tipuri de criptomonede, Ripple este cel mai popular printre investitorii începători.

Pachetul Ripple este o modalitate eficientă de a combina teoria învățării cu investițiile practice. Materialele sunt special selectate, astfel încât chiar și persoanele care nu au auzit până acum despre criptomonede să își poată dezvolta cunoștințele. Pe lângă partea teoretică, pachetul de educație Ripple îți permite să te antrenezi practic ca investitor cu primele tale jetoane Ripple.

Cum să obținem acces la pachet? Tot ce trebuie să facemeste să  contactăm telefonic linia de asistență telefonică și să comandăm pachetul de educație referitor la criptomonede. După plasarea comenzii, vom primi un e-mail de confirmare din care vom afla cum să descărcăm materiale educaționale, precum și un pachet trimis prin poștă obișnuită, care va conține, printre altele, un  Card Ripple. Acest card trebuie păstrat într-un loc sigur. În ciuda faptului că obținem

unități de criptomonedă gratuit, merită să aveți grijă de ele, deoarece v-ați ocupa de lingouri de aur sau bancnote.

Stocare simplă – Card Ripple

Un card Ripple este un document care confirmă deținerea unităților de criptomonede bonus. Funcționează într-un mod analog cardurilor de acces tradiționale care sunt supuse reglementărilor legate de tranzacționare. Acest lucru face din Cardul Ripple o modalitate complet legală și sigură de a stoca criptomonede. Conține o autentificare și o parolă pentru a vă conecta la contul dvs. de portofel electronic online, unde este stocată criptomoneda pe care ați primit-o în bonusul gratuit. În acest fel, putem accesa cu ușurință Ripple-ul nostru de oriunde în lume.

Acreditările de autentificare necesare există doar pe un document fizic, care ne protejează de un atac de hacking, piratarea contului și furtul criptomonedei. Pentru a ne asigura siguranța, trebuie doar să ne ascundăm bine cardul și să ajungem la el numai atunci când dorim să transferăm unitățile noastre Ripple gratuite. Tranzacționarea criptomonedei primite este la fel de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să contactați linia de asistență telefonică și să îi informați despre dorința dvs. de a vinde și să vă confirmați detaliile introducând parola de conectare.

Pachetul Ripple are reputația de a fi o modalitate excelentă de a se asigura că investitorii începători au cunoștințele potrivite despre investițiile în criptomonede. Fiecare pachet educațional include o criptomonedă gratuită și un card cu un cod de acces. Cu pachetul de educație Ripple, putem începe aventura noastră de investiții într-un mod sigur și accesibil.

Leave a comment