A kriptovaluta oktatási csomagok népszerű módja a képzések megvásárlásának. A közelmúltban azonban olyan véleményekkel találkozhatot, hogy ez a befektetési folyamat megtanulása átverés. Mennyi igazság van ebben és mennyi a versenytársak cselekedetei?

Tájékozott döntések

Az infláció lassú, de állandó erő, amely idővel többe kerül, ami leértékeli a készpénzes eszközöket. Amikor pénzt fektetnek be, idővel alkalmazkodik az inflációhoz, így pusztán a piacon való jelenlét révén megéri.

Egy következetes, figyelmes befektető jobb és jobb pénzügyi és személyes célokat tűzhet ki. Függetlenül attól, hogy megpróbálunk megtakarítani egy házra, főiskolára vagy egyszerűen egy új kávéfőzőre, a befektetés és a pénzügyek figyelemmel kísérése értékes tudást fog biztosítani nekünk a célmeghatározásról. Ez könnyen alkalmazható az élet más területein is.

A kutatási vagy a tanulási folyamat során megtanult információkon alapuló befektetés rendkívül hasznos lehet. Jó ha tájékozott és a befektetés segít abban, hogy az ujját a pulzuson tartsa és gondoljon az aktuális eseményekre. Mi a legjobb ok a befektetésre? Minél korábban fekteti be a pénzét, annál nagyobb az esélye a növekedésre. A mai befektetés lehetőséget ad a pénznek arra, hogy összetett kamatot élvezhessen.

A pénz befektetése kézzelfogható előnyökkel járhat. Természetesen mindig fennáll a befektetés kockázata. Amikor befektetsz a tőzsdén, eloszthatod a pénzedet a különböző részvények között, így ha az egyik leesik, a másik emelkedhet. Minél diverzifikáltabb a portfóliója, annál jobban védve van a jelentős visszaesésektől.

 Ripple csomag  – termékjellemzők

A Ripple csomag a kriptovalutával rendelkező oktatási csomagok csoportjába tartozik. Mint a legtöbb ingyenes csomagnál, a kriptovaluta felvétele a képzésbe szintén arra irányul, hogy ösztönözze az anyagok vásárlását és kiemelkedjen az egyre kiélezettebb versenyben. A kriptovaluta oktatási  csomagban az ügyfelek egy bizonyos értékű kriptovaluta tokeneket kapnak a tipikus tanfolyamokhoz, cikkekhez, webináriumokhoz vagy elemzésekhez való hozzáférés mellett. Az ingyenes kriptovalutával a gyakorlatban is megvalósíthatják a tanfolyamból nyert befektetési ismereteket és készpénzre váltják át a tokeneket, amikor úgy érzik, hogy ez jó befektetési döntés.

A legtöbb kriptovaluta befektetési csomagja kezdő befektetőknek szól, általában azoknak, akiknek ez lenne az első kriptovaluta befektetésük. Az oktatási kurzusokat úgy tervezték, hogy megmagyarázzák a befektetési folyamatot, a kriptográfiai befektetés sajátosságait és elemezzék az egyes kriptovalutákat az alapoktól kezdve. Az alapokra való összpontosítás a legtöbb kriptovaluta oktatási  csomag megkülönböztető jellemzője. Az osztálytermi képzések vagy az internetről ingyenesen elérhető anyagok révén a kriptovaluta szakértők gyakran rosszul vagy egyáltalán nem törődnek azzal, hogy elemzésüket mások számára is, nem csak a szakértöknek, hozzáférhetővé tegyék.

Vásárlás és felhasználás

A Ripple csomag  a kriptovaluta oktatási  csomagok tipikus képviselője. A rendelkezésre bocsátott oktatási anyagok kiváló minőségűek és széles körben leírják a Ripple kriptovalutába való befektetéssel kapcsolatos kérdéseket. Érdekes tény, hogy a Ripple  Csomagot megrendelés után kétféleképpen szállítják – elektronikusan és hagyományos levélben. A képzési platformra való bejelentkezéssel, a képzési anyagok használatával és a befektetés megtanulásával kapcsolatos összes adatot e-mailben továbbítjuk a megrendeléskor megadott e-mail címre. Miután megkapta ezt az e-mailt, szabadon és korlátozás nélkül használhatja a kínált tanfolyamokat és egyéb oktatási anyagokat.

Másrészt hozzáférhet az ingyenes Ripple kriptovaluta tokenekhez,  ha felveszi a hagyományos levélben küldött csomagot. A csomag tartalmaz egy Ripple kártyát, amely olyan adatokat tartalmaz, melyek lehetővé teszik, hogy áttekintést kapjon a felvásárolt kriptovaluta értékéről és utasításokat kapjon annak kivételéről. A ripple tokeneket a bróker számláján tárolják, amelynek feladata a biztonságuk, miközben a tanuló elsajátitja a befektetés alapjait. A kriptovaluta kifizetése telefonos kapcsolatot igényel – a fejlett befektetők ezt hátránynak tekinthetik, de a kriptográfiai tárolás ezen formája  határozottan ajánlott kezdőknek. Az ily módon kezelt kriptovaluta biztonságos és bármikor visszavonhatja anélkül, hogy félnie kellene attól, hogy elveszíti a pénzét egy hackelési támadásban. Ez azt jelenti, hogy a kriptovaluta tárolásának ilyen módja ideális azok számára, akik éppen most vásároltak egy tanfolyamot, amely magában foglalja a befektetés alapjaira vonatkozó anyagokat.

Riple csomag és online vélemények

Ez a termék különböző véleményeket kap mind az ügyfelektől, mind a szakemberektől. Némelyiket kissé elfogult közösség írhatja, akik biztosan nem értették meg a Csomag ötletét. Mások megalapozatlan, versenytárs cégek által generált vélemények lehetnek. Meg kell azonban jegyezni, hogy a legtöbb ember, aki kipróbálta a csomagot, nagyra értékeli azt, amint az alább látható:

Oktatási anyagokat és kriptovalutát kaptam… Elkezdhetem a tanulást.

Nick: György

A közvetítő későn küldi az e-maileket, de nem kell foglalkoznom a kriptográfiai kezeléssel, szóval tetszik. Maga a Ripple belépett egy bikás piacra, így hamarosan nyereséggel fogok eladni.

 Nick: György

 – Nekem is van Ripple valutám néhány száz és van egy Ripple kártya, hallottam a brókertől és felajánlott néhány extrát, de én még mindig várom, hogy mi lesz a kriptommal.

Nick: Antal

 – ez nem olyan innovatív, mert láttam már hasonló csomagokat korábban, de nem tagadhatja a hatékonyságukat. Vásároljon elektronikus könyveket és kapjon kriptovalutát – valaki ad többet?

Nick: Bulcsú

valaki azt mondja, hogy az indító csomag  egy átverés… Egyes országokban vannak utalványok, máshol tanúsítványok, nállunk hozzáférési kártyák és ez egy normális dolog, csak olvasd el! emberek, ha mindent elolvasnak a neten, a dokumentumok, mint például a Ripple kártya, ez az igazi módja a tárolásnak.

 Nick: Ákos

Ripple csomagok és csalók

Bár évek teltek el a kriptovaluta oktatási csomagok elindítása óta, az ilyen típusú termékek még mindig elég sok vitát kavarnak. Azonban nagyon valószínű, hogy a negatív értékeléseket a … tisztességtelen versenytársak irják. Milyen jellemzői vannak ennek a sokat vitatott terméknek és milyen választ kapott az interneten?

A kedvező tartalom ellenére időnként a cseh és a magyar weboldalakon olyan információk jelennek meg, hogy a Ripple Csomag átverés lehet? Miért van az, hogy egy ilyen tapasztalat jelenik meg egy olyan termék esetében, amely annyi dicséretet gyűjt az iparági portálokon? Ennek oka lehet az úgynevezett háttérharc, a versenytárs lejáratására tett kísérlet.

Fekete PR kíséri a Ripple Csomagot  szinte a létezésének kezdetetétől fogva, de érdekes módon, negatív vélemények csak … két vagy három nyelven jelennek meg, ami nemzetközi termék esetében legalább furcsa. Nagy kampány indult a Ripple Csomag ellen a cseh nyelvű interneten, ahol egy ponton számos háttéroldal szinte teljesen azonos, konkrét érvekkel alá nem támasztott bejegyzést tett közzé „A Ripple Csomag egy átverés” címmel.

Fontos megérteni, hogy bár a negatív tartalom megjelenik az interneten, nehéz pontosan következtetni arra, hogy miről szól az állítólagos csalás. A tartalom gyakran ellentmond önmagának, a stock fotókra “bizonyítékként” hivatkozva, vagy a Ripple csomagot  ismert csalásokhoz kapcsolva, annak ellenére, hogy nincs nyom arra, hogy ilyen link létezik. A csalásról szóló pletykák egyszerűen a versenytárs elleni negatív kampány részét képezhetik. Különösen gyanús a több vagy még több háttéroldalra másolt tartalom elterjedése amelyek… ismert brókereket hirdetnek.

Bár elméletileg nyomon követhető, hogy ki birtokol egy adott domaint, a hamis névvel rendelkező weboldal létrehozása rendkívül egyszerű, mert a domain értékesítési és tárhelyszolgáltatók nem igényelnek adatellenőrzést magánügyfelek esetében. Az eredmény? Hatalmas mennyiségű hamis tartalom árasztja el az internetet, amelyek többségét nem a webhely törlésével távolítják el, hanem … A Google rangsorolásának csökkentésével. A legnépszerűbb keresőmotor ezért hatékonyabb eszköz a tartalom ellenőrzésében, mint a törvény, de mégis korlátai vannak – olyan webhelyek, amelyek magas rangúak, és ezért “hitelesek” a Google szemében (ahhoz, hogy egy webhelyet rangsoroljanak, nem kell igazán hitelesnek lenniük, csak a hamis tartalomnak kell semlegessel keverednie) megengedhetik maguknak, hogy még nagyon kemény negatív kampányokat is futtassanak,  hallgatólagosan a konkurenciát célozva meg.

A Ripple csomag továbbra is megbízható képzési és kriptovaluta forrás a kezdő befektetők számára, függetlenül a versenytársak által végrehajtott műveletektől. Érdemes megjegyezni, hogy ne adjon jelentőséget mindennek, amit online olvas.

Leave a comment