Pachetele de educație pentru criptomonede sunt o modalitate populară de a achiziționa cursuri. Recent, însă, puteți găsi păreri că această formă de a învăța cum să investiți este o înșelătorie. Cât de mult adevăr este  în asta și cât de multă este acțiunile concurenților?

Decizii informate

Inflația este o forță lentă, dar constantă, care face ca lucrurile să coste mai mult în timp, ceea ce devalorizează activele în numerar. Atunci când banii sunt investiți, se adaptează la inflație în timp, făcându-i mai valoros prin simpla existență pe piață.

Un investitor consecvent și perceptiv își poate stabili obiective financiare și personale din ce în ce mai bune. Fie că încearcă să economisească pentru o casă, pentru facultate sau pur și simplu pentru o nouă filtru de cafea, investițiile și ținând un ochi pe finanțele lor îi vor învăța cunoștințe valoroase despre stabilirea obiectivelor. Acest lucru poate fi aplicat cu ușurință și în alte aspecte ale vieții.

Investiția bazată pe cercetări sau informații pe care le învățați prin procesul de învățare poate fi extrem de benefică. Este bine să fii informat, iar investiția te ajută să ții degetul pe puls și să te gândești la evenimentele actuale. Cel mai bun motiv pentru a investi? Cu cât banii sunt investiți mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele de a crește. Investiția astăzi oferă banilor posibilitatea de a beneficia de dobândă compusă.

Investirea banilor poate duce la beneficii tangibile. Desigur, există întotdeauna riscuri implicate în investiții. Când investiți în bursă, vă puteți distribui banii pe diferite acțiuni, așa că dacă unul scade, altul poate crește. Cu cât portofoliul tău este mai diversificat, cu atât ești mai protejat de scăderi majore.

Pachet Ripple – caracteristicile produsului

Pachetul Ripple aparține unui grup de pachete educaționale cu criptomonedă. Ca și în cazul celor mai multe gratuități, includerea criptomonedei în cursuri este, de asemenea, menită să încurajeze achiziționarea de materiale și să iasă în evidență printre competiția din ce în ce mai abundentă. În pachetul ducațional privind criptomoneda, clienții primesc jetoane de criptomonedă de o anumită valoare, pe lângă accesul la cursuri, articole, seminarii web sau analize tipice. Cu criptomoneda gratuită, aceștia pot pune în practică cunoștințele de investiții dobândite în urma cursului și pot încasa jetoanele atunci când consideră că este o decizie bună de investiție.

Majoritatea pachetelor de investiții în criptomonede sunt destinate investitorilor începători, de obicei celor pentru care aceasta ar fi prima lor investiție în criptomonede. Cursurile de formare educațională sunt concepute pentru a explica procesul de investiție, specificul investițiilor cripto și pentru a analiza fiecare criptomonedă de la zero. Concentrarea asupra elementelor de bază este caracteristica distinctivă a majorității pachetelor de educație privind criptomonedele. Cu pregătirea la clasă sau materialele disponibile gratuit de pe web, experților în criptomonede le pasă adesea puțin sau deloc să facă analiza lor accesibilă altcuiva decât alți experți.

Cumpărare și utilizare

Pachetul Ripple este un reprezentant tipic al pachetelor educaționale pentru criptomonede. Materialele educaționale furnizate sunt de înaltă calitate și descriu pe larg problemele legate de investiția în criptomoneda Ripple. Un fapt interesant este că, după comandarea pachetului Ripple, acesta este livrat în două moduri – electronic și prin poștă obișnuită. Toate datele referitoare la autentificarea pe platforma de instruire, utilizarea materialelor de instruire și începerea învățării cum să investiți sunt transferate prin e-mail la adresa de e-mail furnizată la plasarea comenzii. Odată ce primiți acest e-mail, veți putea folosi în mod liber și fără restricții cursurile și alte materiale educaționale oferite.

Pe de altă parte, puteți accesa jetoanele gratuite de criptomonedă Ripple ridicând un pachet trimis prin poștă obișnuită. Pachetul conține un card Ripple, care conține date care vă permit să obțineți o imagine de ansamblu asupra valorii criptomonedei acumulate și instrucțiuni despre cum să o retrageți. Jetoanele Ripple sunt stocate în contul brokerului, care ar trebui să facă treaba de a le asigura în timp ce studentul învață elementele de bază ale investiției. Încasarea criptomonedei necesită un contact telefonic – investitorii avansați pot considera acest lucru un dezavantaj, dar această formă de stocare cripto este cu siguranță recomandată începătorilor. Criptomoneda gestionată în acest fel este sigură și o puteți retrage în orice moment, fără teama de a vă pierde fondurile într-un atac de piraterie. Aceasta înseamnă că acest mod de stocare a criptomonedei este ideal pentru persoanele care tocmai au achiziționat un curs de formare care include materiale despre elementele de bază ale investiției.

Pachetul  Ripple și opinii online

Acest produs primește diverse recenzii atât de la clienți, cât și de la profesioniști. Unele dintre ele pot fi scrise de un public oarecum părtinitor, care cu siguranță nu a înțeles ideea Pachetului. Altele pot fi auzite nefondate generate de companii concurente. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că majoritatea oamenilor care au încercat Pachetul, vorbesc foarte bine despre acesta, după cum puteți vedea mai jos:

Am primit materiale educaționale și criptomonede… Pot începe să învăț

Nick: Liviu

Intermediarul trimite e-mailuri cu întârziere, dar nu trebuie să mă ocup de gestionarea cripto, așa că îmi place. Ripple în sine a intrat pe o piață taur așa că voi vinde în curând cu profit.

 Nick: Moise

 – Și eu am o monedă Ripple pentru câteva sute și am primit un card Ripple, am răspuns de la broker și am oferit mai multe extra, dar încă aștept să văd care va fi cripto-ul meu

Nick: Cosmin

 – Nu este atât de inovator pentru că am mai văzut pachete similare, dar nu le poți nega eficacitatea. Cumpărați cărți electronice și obțineți cripto – cineva oferă mai multe?

Nick: George

 – Cineva spune că pachetul de start este un escroc… În unele țări sunt bonuri, în altele certificate, avem carduri de acces si e o chestie normală, citeste doar! Oameni buni, dacă citiți totul pe net, documentele precum Ripple card sunt adevărata modalitate de stocare.

 Nick: Noe

Pachet Ripple și escroci

Deși au trecut ani de la lansarea pachetelor educaționale pentru criptomonede, aceste tipuri de produse stârnesc încă destul de multe controverse. Cu toate acestea, este foarte posibil ca recenziile negative să fie susținute de… concurență neloială. Care sunt caracteristicile acestui produs mult dezbătut și ce fel de răspuns a primit online?

În ciuda întregului conținut favorabil, din când în când apar informații – în principal pe website-uri cehe și maghiare – că Pachetul Ripple poate fi o înșelătorie? De ce o astfel de credință în cazul unui produs care adună atât de multe laude pe portalurile din industrie? Motivul poate fi așa-numitul război din spate, o încercare de a discredita concurența.

Black PR însoțește Pachetul Ripple aproape de la începutul existenței sale, dar, interesant, paginile cu recenzii negative apar doar… în două-trei limbi, ceea ce în cazul unui produs internațional este cel puțin ciudat. O mare campanie împotriva Pachetului Ripple a început în internetul vorbitor de cehă, unde, la un moment dat, un număr de pagini back-end publicate aproape identice, nesusținute de postări de argumente concrete cu titlul „Pachetul Ripple este o înșelătorie”.

Este important de înțeles că, deși conținutul negativ apare online, este dificil să deducem exact despre ce este vorba despre presupusa înșelătorie. Conținutul se contrazice adesea, citând fotografiile de stoc ca „dovezi” sau legând Pachetul Ripple de înșelătorii cunoscute, în ciuda lipsei oricărui indiciu că există o astfel de legătură. Zvonurile de fraudă pot face pur și simplu parte dintr-o campanie negativă împotriva concurenței. Deosebit de suspectă este proliferarea conținutului copiat pe mai multe sau chiar mai multe pagini back-end de publicitate… brokeri cunoscuți.

Deși teoretic este posibil să urmăriți cine deține un anumit domeniu, configurarea unui website cu un nume fals este extrem de ușoară deoarece companiile de vânzare și găzduire de domenii nu necesită verificarea datelor în cazul clienților privați. Rezultatul? O cantitate imensă de conținut fals inundă Internetul, dintre care majoritatea este eliminată nu prin ștergerea site-ului, ci… o scădere în clasamentul Google. Cel mai popular motor de căutare este, așadar, un instrument mai eficient în verificarea conținutului decât legea, dar chiar și el are limitările sale – site-uri care sunt foarte bine cotate și, prin urmare, „credibile” în ochii Google (pentru a fi bine cotate un site nu trebuie să fie cu adevărat credibil, ci doar să amestece conținut fals cu neutru) își poate permite să desfășoare campanii negative chiar și foarte dure, vizând implicit concurența.

Pachetul Ripple are în continuare o reputație de sursă de încredere de instruire și criptomonedă pentru investitorii începători, indiferent de acțiunile desfășurate de concurenți. Merită să ne amintim să nu crezi tot ceea ce citești online.

Leave a comment