Kuinka aloittaa seikkailu kryptovaluutoilla, jos et ole koskaan sijoittanut uusiin teknologioihin? Ennen kuin aloitat ensimmäisen sijoituksen, kannattaa harkita vaihtoehtoja.

Osto ja säilytyts

Ensimmäisen valuutan ostaminen voi olla vaikeaa. Asiantuntijat neuvovat, että jos haluaa sijoittaa kryptovaluuttoihin, kannattaa aloittaa ostamalla Bitcoin. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa aloittelijoille. On myös muita vaihtoehtoja, kuten suoraan vaihtoon tai Ripple-Pakettiin siirtyminen.

Kryptovaluuttapörssi on alusta, jonka avulla asiakkaat voivat vaihtaa kryptovaluuttoja tai digitaalisia valuuttoja muihin varoihin, kuten fiat- tai muihin digitaalisiin valuuttoihin. Kryptovaluuttapörssi hyväksyy tavallisesti osto- ja myyntitarjouserot palvelua koskevien transaktioiden palkkiona tai perii yksinkertaisesti maksuja palvelun käytöstä.

Usein kryptovaluuttapörssit rekisteröidään Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen ulkopuolelle sääntelyn ja verotuksen välttämiseksi. Ne tukevat kuitenkin länsimaisia fiat-valuuttoja ja ylläpitävät pankkitilejä useissa maissa helpottaakseen talletuksia eri kansallisissa valuutoissa. Useimmat kryptovaluuttapörssit voivat hyväksyä luottokorttimaksuja, pankkisiirtoja tai muita maksutapoja osana kryptovaluuttojen vaihtoa.

Pörssit lähettävät kryptovaluutat yleensä käyttäjän henkilökohtaiseen kryptovaluuttalompakkoon. Joillakin on myös mahdollisuus muuntaa digitaalisen valuutan saldot anonyymeiksi prepaid-korteiksi, joita voidaan käyttää varojen nostamiseen pankkiautomaateista ympäri maailmaa, kun taas muiden kryptovaluuttojen vakuutena on fyysistä omaisuutta, kuten kultaa.

Entä säilytys? Ei ole mitään syytä säilyttää kryptovaluuttaa pörssissä. Kryptovaluuttamarkkinoilla on pitkä historia hakkeroinneista ja konkursseista, joista tunnetuin on Mt. Goxin hakkerointi, joka vei satoja miljoonia asiakkaiden dollareita.

Mutta missä säilyttää kryptovaluuttaa, jos ei pörssissä? Kryptovaluuttoja pidetään verkkolompakoissa ja mobiililompakoissa (mikä tahansa lompakko, joka on olemassa laitteessa, joka on koskaan yhteydessä internettiin), joita kutsutaan “kuumiksi” kryptovaluuttalompakoiksi. Varoja on helppo käyttää “kuumassa lompakossa” – joten on järkevää säilyttää vain osa kryptovaluutasta, jolla käydään kauppaa verkossa tai reaalimaailmassa.

Vaikka maksutapahtumat kuumilla lompakoilla ovat hyvin yksinkertaisia, niillä on suuri haittapuoli – ne voidaan helposti murtaa. Viimeaikaiset lunnasohjelmahyökkäykset ja suurten pörssien aiemmat fiaskot pitäisi riittää merkkinä uusille käyttäjille.

Vaikka sinun ei kannata säilyttää paljon arvoa kuumassa lompakossa, on tärkeää varmuuskopioida lompakkosi tilan palautusosio, jotta vältät varojen menettämisen virheen vuoksi. Yksityisen avaimen avulla sijoittaja voi kivuttomasti palauttaa minkä tahansa lompakon alkuperäiseen tilaansa.

Kun valuuttaa säilytetään laitteessa, joka on täysin offline-tilassa, sitä kutsutaan “kylmälompakoksi”. Tämä onkin paras vaihtoehto niille, jotka etsivät turvallisinta säilytysmuotoa. Kylmät lompakot sopivat parhaiten pitkäaikaisille sijoittajille, jotka eivät tarvitse kolikoita useisiin kuukausiin tai vuosiin.

Kylmiin lompakoihin liittyy omat riskinsä, mutta jos noudattaa ohjeita ja soveltaa kaikkia mahdollisia varotoimia, riskit jäävät huomattavasti pienemmiksi. Koska kryptovaluutta on herättänyt paljon huomiota viime vuosina, se on valitettavasti herättänyt myös tavallisten varkaiden kiinnostuksen. Paljon turvallisempi vaihtoehto on käyttää kylmää lompakkoa rahan säilyttämiseen.

Ripple-Kortti – yksinkertainen ja turvallinen

On kuitenkin olemassa yksinkertaisempi tapa ostaa ja säilyttää kryptovaluuttaa. Ripple-Paketilla on maine palveluna, joka on suunnattu lähinnä aloittelijoille, jotka aikovat siirtyä sijoitusmaailmaan. Kaikki johtuu tuotteen luonteesta, joka koostuu opetusmateriaalista ja Ripple-kryptovaluutan ilmaisista yksiköistä. Tämän ansiosta asiakas ei ainoastaan hanki koulutuspakettia, vaan saa myös sähköistä rahaa ilmaiseksi. Ja miten tämä on mahdollista? 

Kaikki kiitos Ripple-Kortin, asiakirjan, joka vahvistaa oston ja pääsyn saatuihin kryptovaluuttayksiköihin. Jokainen Ripple-Paketin ostava asiakas saa ensin sähköpostitse yksityiskohtaiset ohjeet paketin käytöstä ja sitten postitse itse Ripple-Kortin. Pääsykortti lähetetään erityisen suojatussa paketissa asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Se voidaan noutaa vasta henkilöllisyystodistuksen esittämisen jälkeen.  

Ripple-Kortti sisältää niin sanotun Ripple CODE -koodin, joka toimii käyttäjätunnuksena ja salasanana virtuaalilompakossa olevalle yksityiselle tilille, jonne vastaanotetut sähköisen rahan yksiköt tallennetaan. Välittäjä luo tilin ja suojaa sen, mutta vain asiakkaalla on siihen kirjautumisoikeus. Näin asiakkaan ei tarvitse perustaa omaa sähköistä lompakkoa eikä hänen tarvitse toteuttaa erityisiä turvatoimia hakkereiden ja varkaiden hyökkäyksiä vastaan.

Tässä tilanteessa asiakkaalla on vain yksi tehtävä – säilyttää Ripple-Korttinsa turvallisesti. Tämä asiakirja on säilytettävä kuivassa ja salaisessa paikassa, kunnes päätös rahaksi muuttamisesta on tehty.

Ripple-Kortti on yksinkertainen ja turvallinen tapa säilyttää e-kolikkoja, sillä Ripple-Koodi on vain pääsykortissa, mikä estää hakkereita ja nettivarkaita varastamasta sitä. Lisäksi se on myös halpa tapa hankkia Ripplen kryptovaluuttaa, joka on saamassa yhä enemmän tunnustusta globaaleilla kryptovaluuttamarkkinoilla.

Leave a comment