Ripple eli XRP on maailman kolmanneksi suurin kryptovaluutta. Rahoituslaitoksilla ja likviditeetin tarjoajilla on taipumus hoitaa taloutensa tällä digitaalisella valuutalla. Ripple on maailman ainoa keskitetty krypto, joka on suoraan yhteydessä pankkiyhteisöön. Koska se on ainoa keskitetty kryptovaluutta, on monia syitä sijoittaa siihen.

Sijoittaminen väreihin

Pankit ja rahoituslaitokset arvostavat Rippleä enemmän kuin mitään muuta kryptovaluuttaa. Pankkien kanssa solmitun epätavallisen kumppanuuden etuna on se, että pankit ovat suhteellisen haluttomia muuttamaan kryptovaluuttaohjeistuksia kaikkialla maailmassa, koska ne ovat järjestäytyneet ja ovat yhteydessä tällaisiin rahalaitoksiin.

Ripplen transaktioprotokollaa käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten kryptovaluuttojen, fiat-valuuttojen ja tietojen siirtämiseen/vastaanottamiseen. Tämä protokolla pystyy hallitsemaan suuria transaktioita maailmanlaajuisesti, ja sen maksut ovat erittäin alhaiset. Maailmanlaajuiset kryptovaluuttapörssit, kuten Gemini, Coinbase ja Binance, sallivat Ripple (XRP) -kaupankäynnin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa -sijoittaja voi hyödyntää tätä kryptovaluuttaa yhdessä muiden lohkoketjun harrastajien kanssa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Ripple nousee lähipäivinä. Se ei liity eikä liity pohjimmiltaan ulkoisiin markkinashokkeihin ja hintojen heilahteluihin. Ripple on poikkeus muihin kryptovaluuttoihin verrattuna siksi, että sillä on valtava markkina-arvo ja se käyttää konsensusjärjestelmiä transaktioissa. Toisin kuin muilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinilla ja Litecoinilla, Ripplellä on myös nopeat transaktioajat. Tämän edun lisäksi Ripplellä on suhteellisen alhainen transaktiomaksu, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen kryptovaluutan kaupankäyntitarkoituksiin.

Kryptovaluutan ostaminen

Kryptovaluuttaa voi ostaa muun muassa kryptovaluuttapörssistä tai pörssistä. Pörssistä ostaminen tarkoittaa, että sijoittajan on luotava tili ja tallennettava tokenit tilille osoitettuun digitaaliseen lompakkoon. Voit myös hyödyntää kryptovaluuttakoulutuspakettia.

Sähköistä rahaa säilytetään verkkolompakoissa ja mobiililompakoissa – nämä ovat “kuumia” lompakoita, eli ne ovat yhteydessä verkkoon. Varoja on helppo käyttää “kuumassa lompakossa”, ja niiden avulla tapahtuvat maksutapahtumat ovat yksinkertaisempia, mutta niissä on myös haittoja: ne voidaan helposti murtaa, koska kuuma lompakko on määritelmän mukaan yhteydessä verkkoon. Viimeaikaiset lunnasohjelmahyökkäykset ja suurten pörssien aiemmat fiaskot ovat varoittava merkki uusille käyttäjille. Juuri hakkeroinnin riskin vuoksi on suositeltavaa säilyttää vain osa verkossa tai reaalimaailmassa vaihdettavista rahakkeista kuumassa lompakossa.

Vaikka kuumassa lompakossa ei kannata säilyttää suuria summia, on tärkeää varmuuskopioida lompakon tilan palautusosio, jotta vältät varojen menettämisen virheen vuoksi. Yksityisen avaimen avulla jokaisen pitäisi pystyä saumattomasti palauttamaan lompakko alkuperäiseen tilaansa.

Kun tallennat valuuttasi laitteeseen, joka on täysin offline-tilassa, sitä kutsutaan “kylmälompakoksi”. Niille, jotka etsivät turvallisinta tallennusmuotoa, tämä on paras ratkaisu, koska tällainen lompakko ei ole yhteydessä verkkoon. Kylmät lompakot sopivat parhaiten pitkäaikaisille sijoittajille, jotka eivät tarvitse kolikoita useisiin kuukausiin tai vuosiin. Jos noudatat ohjeita ja toteutat kaikki mahdolliset varotoimet (esimerkiksi et anna ulkopuolisille pääsyä lompakkoosi), kylmälompakot ovat turvallisin kryptovaluuttojen säilytysmuoto.

Miten valitset oikean kryptovaluutan säilytysmenetelmän? Kannattaa ottaa huomioon säilytyksen mukavuus, liikkuvuus ja turvallisuus. Paras vaihtoehto on säilyttää pieni määrä verkossa ja loput varoistasi offline-lompakossa, joka on luonnostaan turvallisempi säilytysvaihtoehto. Käytä siis ostosten tekemiseen tai päiväkauppaan kuumia lompakoita, joihin pääsee helposti käsiksi verkossa, kun taas pitkäaikaisiin investointeihin ja kryptovaluuttasäästöjen tallentamiseen kannattaa käyttää kylmiä lompakoita, joissa valuuttaa säilytetään offline-tilassa.

Ripple-Paketti – Paketti aloittelijoille

Kryptovaluuttaopetuspaketti on paketti, joka on tarkoitettu aloitteleville sijoittajille, jotka haluavat aloittaa seikkailunsa digitaalisten varojen kanssa. Tällainen paketti koostuu e-kirjoista, webinaareista ja koulutusmateriaaleista, joiden avulla voit hankkia perustiedot kryptovaluutoista. Tässä ei kuitenkaan vielä kaikki. Ripple-Paketissa saamme myös täysin ilmaisia bonusyksiköitä valittua kryptovaluuttaa. Tällaiset kolikot tai rahakkeet tallennetaan yksityiselle virtuaaliselle lompakkotilille, johon saamme pääsyn koulutuksen oston yhteydessä. Tämä varmistetaan erityisellä koodilla varustetulla kortilla, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan edellä mainittuun tiliin. Kryptovaluuttapaketit ovat siksi hyvä vaihtoehto aloittelijoille, sillä ne tarjoavat koulutusmateriaalia ja turvallisen tavan säilyttää kryptovaluuttoja.

Oppiminen ja sijoittaminen – Ripple-Paketti

Ripple-Paketti on innovatiivinen koulutusmateriaalikokonaisuus. Vaikka tämäntyyppiset tuotteet ovat yhä suositumpia ja tarjoavat monenlaisia kryptovaluuttoja, Ripple on suosituin aloittelevien sijoittajien keskuudessa.

Ripple-Paketti on tehokas tapa yhdistää teorian oppimista ja käytännön sijoittamista.  Materiaalit on valittu erityisesti siten, että myös ihmiset, jotka eivät ole aiemmin kuulleet kryptovaluutoista, voivat kehittää tietämystään. Teoriaosuuden lisäksi Ripple Koulutuspaketin avulla voit kouluttautua käytännössä sijoittajana, jolla on hallussaan ensimmäiset Ripple-tokenit.

Miten päästä pakettiin käsiksi? Riittää kun ottaa yhteyttä puhelinpalveluun puhelimitse ja tilata mainittu kryptovaluuttaopetuspaketti. Tilauksen tekemisen jälkeen saa vahvistussähköpostin, josta oppii opetusmateriaalien lataamisen, ja perinteisellä postilla lähetetyn paketin, joka sisältää muun muassa Ripple-Kortin. Tämä kortti on säilytettävä turvallisessa paikassa. Vaikka saatkin kryptovaluuttayksiköt ilmaiseksi, sinun on pidettävä niistä huolta samalla tavalla kuin kultaharkoista tai seteleistä.

Yksinkertainen varastointi – Ripple-Kortti

Ripple-Kortti on asiakirja, joka vahvistaa bonuskryptovaluuttayksiköiden omistuksen. Se toimii samalla tavalla kuin perinteiset kulkukortit, joihin sovelletaan kaupankäyntisääntöjä. Tämän ansiosta Ripple-Kortti on täysin laillinen ja turvallinen tapa säilyttää kryptovaluuttaa. Se sisältää kirjautumistunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua verkkolompakkotilillesi, ja jonne ilmaisen bonuksen yhteydessä saamasi kryptovaluutta tallennetaan. Siten Rippleä voikin käyttää helposti mistä päin maailmaa tahansa.

Tarvittavat kirjautumistiedot ovat vain fyysisessä asiakirjassa, mikä suojaa meitä hakkerointihyökkäykseltä, tilille murtautumiselta ja kryptovaluutan varastamiselta. Turvallisuuden varmistamiseksi meidän tarvitsee vain pitää korttimme hyvin piilossa ja ottaa ne esiin vasta silloin, kun haluaa siirtää ilmaisia Ripple-yksikköjä. Kaupankäynti saamallasi kryptovaluutalla on yhtä helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä puhelinpalveluun ja ilmoittaa haluavasi myydä sekä vahvistaa tietosi syöttämällä kirjautumissalasanasi.

Ripple-Paketti on tunnettu siitä, että se on erinomainen tapa varmistaa, että aloittelevilla sijoittajilla on oikeat tiedot kryptovaluuttasijoittamisesta. Jokainen koulutuspaketti sisältää ilmaisen kryptovaluutan ja kortin, jossa on pääsykoodi. Ripple Koulutuspaketin avulla voi aloittaa sijoitusseikkailumme turvallisesti ja edullisesti.

Leave a comment