Hvordan begynder dit eventyr med kryptovaluta, hvis du aldrig har investeret i nye teknologier? Før du begynder din første investering, er det en god ide at tænke på de muligheder, der er tilgængelige for dig.

Køb og opbevaring

Køb af din første valuta kan være svært. Eksperter rådgiver, at hvis du vil investere i kryptovaluta, bør du begynde med at købe Bitcoin. Dette er dog ikke den eneste måde for begyndere. Der er også andre muligheder, som f.eks. at gå direkte til en børs- eller Ripple-pakke.

En kryptovalutabørs er en platform, som gør det muligt for kunderne at handle kryptovalutaer eller digitale valutaer til andre aktiver, såsom fiat-valutaer eller andre digitale valutaer. En kryptovalutabørs accepterer typisk bud-spørg spredes som en provision på transaktioner for tjenesten eller blot opkræver gebyrer for brug af tjenesten.

Kryptovalutabørser er ofte registreret uden for EU og USA for at undgå regulering og beskatning. De støtter dog vestlige fiat-valutaer og vedligeholder bankkonti i flere lande for at lette indskud i forskellige nationale valutaer. De fleste kryptovalutabørser accepterer kreditkortbetalinger, bankoverførsler eller andre former for betaling til veksling af kryptovalutaer.

Børser sender typisk kryptovalutaer til brugerens personlige kryptovaluta tegnebog. Nogle har også mulighed for at konvertere digitale valuta saldi til anonyme forudbetalte kort, der kan bruges til at trække penge fra pengeautomater rundt om i verden, mens andre kryptovalutaer støttes af fysiske aktiver som guld.

Men hvad med opbevaring? Der er absolut ingen grund til at opbevare kryptovaluta på en børs. Der er en lang historie med hacking og konkurser på kryptovaluta-markeder, mest berømt Mt.Gox hacking, der har drænet hundredmillioner af kunder for dollars.

Men hvor man skal opbevare kryptovaluta, hvis ikke på en børs? Kryptovaluta holdes i online tegnebøger og mobile tegnebøger (enhver tegnebog, der eksisterer på en enhed, der nogensinde vil oprette forbindelse til internettet) som varme kryptovaluta tegnebøger. Det er nemt at få adgang til midler i en “varm tegnebog” – derfor er det en god ide kun at opbevare en del af din kryptovaluta i tegnebogen, som du vil handle for online eller i den virkelige verden.

Mens transaktioner med varme tegnebøger er meget enkle, findes der én kæmpe ulempe – de kan let hackes. Nylige ransomware-angreb og store børsers tidligere fiaskoer bør være advarsel nok til nye brugere.

Du bør ikke gemme en masse værdi i din varme tegnebog, og det er vigtigt at sikkerhedskopiere din tegnebogs statusgendannelsesafsnit for at undgå at tabe midler på grund af en fejl. Med en privat nøgle er en investor i stand til smertefrit at genoprette sin tegnebog til dens oprindelige tilstand.

Når du opbevarer din valuta på en enhed helt offline, kaldes den en “kold tegnebog”. For dem, der søger den sikreste form for opbevaring, er disse den bedste løsning. Kolde tegnebøger er også bedst egnet til langsigtede investorer, der ikke har brug for adgang til deres mønter i måneder eller år.

Kolde tegnebøger har deres egne risici, men hvis du følger instruktionerne og tager alle mulige forholdsregler, minimeres de meget. I betragtning af den mængde ​​opmærksomhed, som kryptovaluta har tiltrukket i de seneste år, har det desværre også tiltrukket almindelige tyves interesse. Således er det meget mere sikkert at bruge en kold tegnebog som et middel til at opbevare penge.

Ripple-kort – enkelt og sikkert

Der findes dog en enklere måde at købe og opbevare kryptovaluta. Ripple-pakke har fået anmeldelser af en tjeneste, der hovedsagelig er målrettet begyndere, der planlægger at komme ind i investeringsverdenen. Alt sammen på grund af produktet, som består af undervisningsmaterialer og gratis enheder af Ripple kryptovaluta. Således vil klienten ikke kun få et træningssæt, men også modtage elektroniske penge gratis. Og hvordan er det muligt?

Takket være Ripple-kort, et dokument, der bekræfter køb og adgang til de modtagne kryptovaluta enheder. Hver kunde, der køber Ripple-pakke, modtager først en e-mail med detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger pakken, og derefter ved at modtage Ripple-kortet på mail. Adgangskortet vil blive sendt i en særligt beskyttet pakke til den adresse, som er angivet af kunden. Det er et krav, at man fremviser ID-legitimation for at modtage det.

Ripple-kortet indeholder den såkaldte Ripple-kode, som er login og adgangskode til en privat konto i en virtuel tegnebog, hvor de modtagne e-penge enheder vil blive gemt. Kontoen vil blive oprettet og sikret af formidleren, men kun kunden vil have et login til det. Takket være dette vil kunden ikke være forpligtet til at oprette sin egen elektroniske tegnebog eller implementere specialiserede sikkerhedsforanstaltninger mod angreb af hackere og tyve.

I en sådan situation vil kunden kun have en opgave – at gemme sit Ripple-kort helt sikkert. Dette dokument skal opbevares på et tørt og sikkert sted, indtil du beslutter dig for at tjene penge på dine enheder. Denne handling er så enkel som at købe Ripple uddannelsespakke. Alt, hvad kunden skal gøre, er at kontakte sælgeren, informere dem om deres valg og bekræfte adgangen til tegnebogen med Ripple-koden. Enhederne vil blive indløst inden for få dage.

Ripple-kortet er en simpel og sikker måde at gemme elektroniske penge på, da Ripple-koden kun er placeret på adgangskortet, hvilket umuliggør, at det kan blive stjålet af hackere og online tyve. Derudover er det også en billig måde at opnå Ripple kryptovaluta, som nyder en øget anerkendelse på det globale kryptovalutamarked.

Leave a comment