A Ripple vagy XRP a világ harmadik legnagyobb kriptovalutája. A pénzügyi intézmények és a likviditásszolgáltatók általában ebben a digitális pénznemben rendezik pénzügyeiket. A Ripple az egyetlen központosított kriptográfia a világon, amely közvetlenül kapcsolódik a banki közösséghez. Mivel ez az egyetlen központosított kriptovaluta, számos oka van annak, hogy befektessenek.

Befektetés a Ripple-be

A bankok és a pénzintézetek jobban értékelik a Ripple-t, mint bármely más kriptovalutát. A bankokkal való szokatlan partnerség előnye, hogy viszonylag vonakodnak megváltoztatni a kriptovaluta-irányelveket világszerte a szervezetek és az ilyen monetáris intézményekkel való kapcsolataik miatt.

A Ripple tranzakciós protokollt különböző célokra használják, beleértve a kriptovaluták, fiat pénznemek és információk átadását / fogadását. Ez a protokoll világszerte képes kezelni a nagy tranzakciókat és nagyon alacsony díjakkal jár. Az olyan globális kriptovaluta-tőzsdék, mint a Gemini, a Coinbase és a Binance lehetővé teszik a Ripple (XRP) kereskedelmét, ami azt jelenti, hogy bármely befektető más blokklánc-rajongókkal együtt használhatja ezt a kriptovalutát.

Nem kétséges, hogy a Ripple a következő napokban emelkedni fog. Alapvetően nem kapcsolódik és nem is fog kapcsolódni a külső piaci sokkokhoz és az áringadozáshoz. Ami a Ripple-t kivétellé teszi más kriptovaluták közül az az, hogy hatalmas piaci kapitalizációval rendelkezik és konszenzusos főkönyveket használ a tranzakciók tekintetében. Más kriptovalutákkal, például Bitcoinnal, Litecoinnal stb. ellentétben a Ripple gyors tranzakciós idővel is rendelkezik. Ettől az előnytől eltekintve a Ripple viszonylag alacsony tranzakciós díjjal rendelkezik, így nagyon hasznos kriptovaluta kereskedési célokra.

Kriptovaluta vásárlása

A kriptovaluta megvásárolható egy kriptovaluta brókernél vagy egy tőzsdén, többek között. A tőzsdén történő vásárlás azt jelenti, hogy a befektetőnek létre kell hoznia egy fiókot és kell tárolnia a tokeneket a számlához kapcsolódó digitális pénztárcájában. Kihasználhatja a kriptovaluta oktatási csomagot is.

Az e-pénzt online pénztárcákban és mobil pénztárcákban tartják – ezek “forró” pénztárcák, ami azt jelenti, hogy csatlakoznak a hálózathoz. Könnyen hozzáférhetöek a “forró pénztárcán” lévő pénzeszközök és az azokat használó tranzakciók egyszerűsödnek, de nem hátrányok nélkül: könnyen feltörhetők, mivel a forró pénztárca definíció szerint csatlakozik a hálózathoz. A legutóbbi ransomware támadásoknak és a főbb tranzakciók korábbi kudarcainak elegendő figyelmeztető jelnek kell lenniük az új felhasználók számára. Pontosan azért, mert fennáll annak a veszélye, hogy feltörik, jó ötlet, hogy a tokenek csak egy részét online vagy a valós világban egy forró pénztárcán tartsa.

Bár nem szabad nagy összegeket tartani a forró pénztárcájában, fontos, hogy biztonsági másolatot készüljön a pénztárca állapot-visszaállítási szakaszában, hogy elkerülje a pénzeszközök elvesztését hiba miatt. Egy privát kulccsal bárkinek képesnek kell lennie arra, hogy zökkenőmentesen visszaállítsa pénztárcáját az eredeti állapotába.

Ha a pénznemet teljesen offline eszközben tárolja, akkor azt “hideg pénztárcának” nevezik. Azok számára, akik a legbiztonságosabb tárolási formát keresik, ez a legjobb megoldás, mivel egy ilyen pénztárca nem csatlakozik a hálózathoz. A hideg pénztárcák a legmegfelelőbbek a hosszú távú befektetők számára is, akiknek hónapokig vagy évekig nem kell hozzáférniük az érmékhez. Ha betartja az utasításokat, és megtesz minden lehetséges óvintézkedést (például nem ad hozzáférést a kívülállóknak a pénztárcájához), a hideg pénztárcák a kriptovaluta tárolás legbiztonságosabb formája.

Hogyan választhatja ki az Ön számára megfelelő kriptovaluta tárolási módszert? Figyelembe kell vennie a tárolás, a mobilitás és a biztonság kényelmét. A legjobb megoldás az, hogy egy kis összeget online tartson, és a többi pénzt offline pénztárcában tartsa, ami eredendően biztonságosabb tárolási lehetőség. Tehát a vásárláshoz vagy a napi kereskedéshez használjon forró pénztárcákat, amelyek könnyen elérhetők az interneten, míg a hosszú távú befektetésekhez és a megtakarítások kriptovalutában való tárolásához használjon hideg pénztárcákat, amelyek offline tartják a valutát.

Kezdők csomag  –  Ripple Csomag

A kriptovaluta oktatási csomag  egy olyan anyag, amelyet olyan kezdőknek szántak, akik digitális eszközökkel szeretnék elindítani kalandjukat. Egy ilyen  csomag  e-könyvekből, webináriumokból és oktatási anyagokból áll, amelyek lehetővé teszik a kriptovaluták alapvető ismereteinek megszerzését. Ez azonban itt nem áll meg. A Ripple  Csomag-ban kiválasztott kriptovaluta bónusz egységeit is teljesen ingyen kapja. Ezeket az érméket vagy tokeneket egy privát virtuális pénztárca-fiókban tároljuk, amelyhez a képzés megvásárlásával hozzáférhetünk. Ezt egy speciális kártya biztosítja egy kóddal, amelyen a fent említett fiókhoz tartozó bejelentkezési név és jelszó található. A kriptovaluta  csomagok ezért nagyszerű lehetőségek a kezdők számára, mivel oktatási anyagokat és biztonságos módot biztosítanak a kriptovaluták tárolására.

 

Tanulás és befektetés – Ripple csomag

A Ripple Csomag egy innovatív képzési anyagkészlet. Bár az ilyen típusú termékek egyre népszerűbbek és sokféle kriptovalutát kínálnak, a Ripple a legnépszerűbb a kezdő befektetők körében.

A Ripple csomag  hatékony módja a tanulási elmélet és a gyakorlati befektetés kombinálásának.  Az anyagokat speciálisan úgy választják ki, hogy még azok az emberek is fejleszthessék tudásukat, akik korábban még nem hallottak a kriptovalutákról. Az elméleti rész mellett a Ripple Tanulási Csomag lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag befektetőnek képezze magát az első Ripple tokenek birtokában.

Hogyan lehet hozzáférni a csomaghoz? Mindössze annyit kell tennünk, hogy telefonon kapcsolatba lépünk a forródróttal és megrendeljük az említett kriptovaluta oktatási  csomagot. A megrendelés leadása után kapunk egy visszaigazoló e-mailt, amelyből megtanuljuk, hogyan tölthetünk le oktatási anyagokat, valamint kapunk egy csomagot, amelyet postán levélben küldünk, amely többek között Ripple kártyát tartalmaz. Ezt a kártyát biztonságos helyen kell tartani. Annak ellenére, hogy ingyen kapunk kriptovaluta egységeket, érdemes gondoskodni róluk úgy ahogy gondoskodnánk az aranyrudakról vagy bankjegyekről.

Egyszerű tárolás – Ripple kártya

A Ripple kártya olyan dokumentum, amely megerősíti a bónusz kriptovaluta egységek tulajdonjogát. Hasonló módon működik, mint a hagyományos hozzáférési kártyák, amelyekre a kereskedelemre vonatkozó szabályok érvényesek. Ezáltal a Ripple kártya a kriptovaluta tárolásának legális és biztonságos módja. Ez tartalmaz egy bejelentkezési jelszót, hogy be tudjon jelentkezni az online e-pénztárca számlájára, ahol az ingyenes bónuszban kapott kriptovaluta tárolódik. Ily módon könnyen hozzáférhetünk a Ripple-hez a világ bármely pontjáról.

A bejelentkezéshez szükséges hitelesítő adatok csak egy fizikai dokumentumon léteznek, amely megvéd minket a hackelési támadástól, a fiók feltörésétől és a kriptovaluta ellopásától. A biztonságunk érdekében csak jól el kell rejtenünk a kártyánkat, és csak akkor kell elövenni, ha át akarjuk utalni ingyenes Ripple egységeinket. A kapott kriptovalutával kereskedni nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép a forródróttal és tájékoztatja őket arról, hogy el szeretné adni és megerősítse adatait a bejelentkezési jelszó megadásával.

A Ripple Csomag arról híres, hogy nagyszerű módja annak biztosítására, hogy a kezdő befektetők megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a kriptovaluta befektetésekkel kapcsolatban. Minden oktatási  csomag tartalmaz egy ingyenes kriptovalutát és egy hozzáférési kódot tartalmazó kártyát. A Ripple Tanulási Csomag segítségével biztonságos és megfizethető módon kezdhetjük el befektetési kalandunkat.

Leave a comment