Kryptovaluuttakoulutuspaketit ovat suosittu koulutuksen ostomuoto. Viime aikoina on kuitenkin esitetty mielipiteitä, joiden mukaan tämä sijoittamaan oppimisen muoto on huijausta. Kuinka paljon tässä on totuutta ja kuinka paljon kilpailijoiden toimintaa?

Tietoon perustuvat päätökset

Inflaatio on hidas mutta tasainen voima, joka nostaa ajan mittaan asioiden hintaa, heikentäen käteisvarojen arvoa. Kun rahaa sijoitetaan, se mukautuu inflaatioon ajan mittaan, jolloin sen arvo nousee pelkästään sen vuoksi, että se on olemassa markkinoilla.

Johdonmukainen ja tarkkanäköinen sijoittaja voi asettaa yhä parempia taloudellisia ja henkilökohtaisia tavoitteita. Yrittipä hän sitten säästää taloa, yliopistoa tai yksinkertaisesti uutta kahvinkeitintä varten, sijoittaminen ja talouden seuraaminen opettaa arvokasta tietoa tavoitteiden asettamisesta. Tätä voidaan helposti soveltaa myös muihin elämän osa-alueisiin.

Tutkimukseen tai oppimaasi tietoon perustuva sijoittaminen voi olla erittäin hyödyllistä. On hyvä olla perillä asioista, ja sijoittaminen auttaa sinua pitämään sormesi ajan tasalla ja ajattelemaan ajankohtaisia tapahtumia. Paras syy sijoittaa? Mitä aikaisemmin rahasi sijoitetaan, sitä paremmat mahdollisuudet niillä on kasvaa. Sijoittamalla tänään rahaa on mahdollisuus hyötyä korkokertymästä.

Rahan sijoittaminen voi johtaa konkreettisiin hyötyihin. Sijoittamiseen liittyy tietysti aina riski. Kun sijoitat osakemarkkinoille, voit hajauttaa rahasi eri osakkeisiin, joten jos yksi osake laskee, toinen voi nousta. Mitä monipuolisempi salkkusi on, sitä paremmin olet suojattu suuria pudotuksia vastaan.

Ripple-Paketti – tuotteen ominaisuudet

Ripple-Paketti kuuluu kryptovaluuttakoulutuspakettien ryhmään. Kuten useimmilla ilmaistuotteilla, myös kryptovaluutan sisällyttämisellä koulutukseen pyritään kannustamaan materiaalien ostamiseen ja erottumaan yhä runsaamman kilpailun joukosta. Kryptovaluuttaan perustuvassa koulutuspaketissa asiakkaat saavat tietyn arvoisia kryptovaluuttapoletteja sekä pääsyn tyypillisille kursseille, artikkeleihin, webinaareihin ja analyyseihin. Ilmaisen kryptovaluutan avulla voi soveltaa kurssilla hankkimaansa sijoitustietoa käytäntöön ja lunastaa tokenit rahaksi, kun sen näkee hyväksi.

Useimmat kryptovaluuttasijoituspaketit on suunnattu aloitteleville sijoittajille, yleensä niille, joille tämä olisi ensimmäinen kryptovaluuttasijoitus. Koulutuskurssit on suunniteltu selittämään sijoitusprosessi, kryptosijoittamisen erityispiirteet ja analysoimaan yksittäisiä kryptovaluuttoja perusteellisesti. Useimpien kryptovaluuttaopetuspakettien erityispiirre on keskittyminen perusasioihin. Kryptovaluutta-asiantuntijat eivät useinkaan välitä riittävästi tai lainkaan siitä, että heidän analyysinsä olisivat muiden kuin muiden asiantuntijoiden saatavilla.

Osto ja käyttö

Ripple-Paketti on tyypillinen edustaja kryptovaluuttakoulutuspaketeista. Tarjottu koulutusmateriaali on laadukasta ja siinä kuvataan laajasti Ripple-kryptovaluuttaan sijoittamiseen liittyviä kysymyksiä. Mielenkiintoinen seikka on, että Ripple-paketin tilaamisen jälkeen se toimitetaan kahdella tavalla – sähköisesti ja tavallisella postilla. Kaikki tiedot kirjautumista varten koulutusalustalle, koulutusmateriaalien käyttämistä varten ja sijoittamisen opettelemiseksi siirretään sähköpostitse tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun olet saanut tämän sähköpostiviestin, voit käyttää kursseja ja muita oppimateriaaleja vapaasti ja rajoituksetta.

Ilmaisia Ripple-kryptovaluuttapoletteja voi saada vastaanotettuaan postitse lähetetyn paketin. Paketti sisältää Ripple-Kortin, josta näkee kertyneen kryptovaluutan arvon ja ohjeet sen nostamiseen. Ripple-tokenit säilytetään välitilillä, jonka on tarkoitus turvata ne siksi aikaa, kun opiskelija opettelee sijoittamisen perusteita. Kryptovaluutan kotiuttaminen vaatii yhteydenoton puhelimitse – edistyneet sijoittajat saattavat pitää tätä haittana, mutta tätä kryptovarastointimuotoa suositellaan vahvasti aloittelijoille. Tällä tavoin hallinnoitu kryptovaluutta on turvallista, ja sen voi edelleen nostaa milloin tahansa ilman pelkoa varojen menettämisestä hakkerointihyökkäyksessä. Tämä tarkoittaa, että tämä tapa säilyttää kryptovaluuttaa sopii ihmisille, jotka ovat juuri ostaneet kurssin, joka sisältää materiaalia sijoittamisen perusteista.

Ripple-Paketti ja mielipiteitä netissä

Tämä tuote on saanut vaihtelevia arvosteluja sekä asiakkailta että ammattilaisilta. Jotkin niistä saattavat olla hieman puolueellisten kirjoittamia, jotka eivät varmasti ole ymmärtäneet paketin ideaa. Toiset voivat olla kilpailevien yritysten tuottamia perusteettomia kuulopuheita. On kuitenkin huomattava, että useimmat pakettia kokeilleet ihmiset puhuvat siitä ylistävästi, kuten alla olevasta käy ilmi:

Sain opetusmateriaalit ja kryptovaluuttaa … voin aloittaa oppimisen…

Nick: Aadaa

Välittäjä lähettää sähköpostit myöhässä, mutta minun ei tarvitse huolehtia kryptonhallinnasta, joten pidän siitä. Ripple itsessään on siirtynyt härkämarkkinoille, joten myyn pian voitolla.

 Nick: Korhonen

 – Minullakin on ripple valuutta muutaman satasen edestä ja sain ripple rangaistuksen, välittäjä ottikin yhteyttä ja tarjosi lisää ekstroja, mutta aion vielä odottaa, mitä kryptolleni teen

Nick: Mäkinen

 – ei se kovin innovatiivinen ole, koska olen nähnyt vastaavia paketteja ennenkin, mutta niiden tehokkuutta ei voi kiistää. Ostat e-kirjoja ja saat kryptoa – tarjoaako kukaan mitään muuta?

Nick: Mäkelä

 – Joku sanoo, että aloituspaketti on huijausta… Joissakin maissa on palveluseteleitä, toisissa todistuksia, meillä on pääsykortteja ja se on aivan normaalia, riittää kun lukee! ihmiset, jos luette kaiken netistä, ripple-kortin kaltaiset asiakirjat ovat todellinen tapa tallentaa.

 Nick: Väinö

Ripple-Paketti ja huijarit

Vaikka kryptovaluuttakoulutuspakettien lanseeraamisesta on kulunut jo vuosia, tämäntyyppiset tuotteet herättävät edelleen paljon kiistelyä. On kuitenkin hyvin mahdollista, että negatiivisten arvostelujen takana on … epäreilu kilpailu. Mitkä ovat tämän paljon keskustelua herättäneen tuotteen ominaisuudet ja millaisen vastaanoton se on saanut verkossa?

Kaikesta myönteisestä sisällöstä huolimatta on edelleen raportoitu – pääasiassa tšekkiläisillä ja unkarilaisilla verkkosivustoilla – että Ripple-Paketti saattaa olla huijaus? Miksi tällainen uskomus, kun kyseessä on tuote, joka on saanut niin paljon kiitosta alan foorumeilla? Syynä voi olla niin sanottu takahuoneen sota, jolla yritetään mustamaalata kilpailua.

Musta PR on seurannut Ripple-Pakettia lähes sen olemassaolon alusta lähtien, mutta mielenkiintoista on, että negatiivisia arvosteluja sisältävät sivut ilmestyvät vain … kahdella tai kolmella kielellä, mikä kansainvälisen tuotteen tapauksessa on vähintäänkin outoa. Ripple-Paketin vastainen laajamittainen kampanja käynnistyi tšekinkielisessä internetissä, jossa eräässä vaiheessa useat takasivut julkaisivat lähes identtisiä, konkreettisilla argumenteilla tukemattomia viestejä otsikoilla “Ripple-Paketti on huijaus”.

On tärkeää ymmärtää, että vaikka verkossa esiintyy negatiivista sisältöä, siitä on vaikea päätellä, mistä väitetyissä huijauksissa on kyse. Sisältö on usein ristiriitaista, ja siinä viitataan varastokuviin “todisteina” tai yhdistetään Ripple-Paketti tunnettuihin huijauksiin, vaikka ei ole mitään viitteitä siitä, että tällainen yhteys olisi olemassa. Huhut petoksesta voivat olla vain osa kilpailijoiden negatiivista kampanjaa. Erityisen epäilyttävää on useiden tai jopa kymmenien taustasivujen kopioitu sisältö, joka mainostaa… tunnettuja välittäjiä.

Vaikka teoriassa on mahdollista jäljittää, kuka omistaa tietyn verkkotunnuksen, verkkosivuston perustaminen väärällä nimellä on erittäin helppoa, sillä verkkotunnuksia ja hosting-palveluja myyvät yritykset eivät vaadi yksityisasiakkaiden tietojen tarkistamista. Tulos? Internetiin tulvii valtava määrä väärennettyä sisältöä, josta suurinta osaa ei poisteta poistamalla sivustoa, vaan… pudottamalla Google-rankingia. Suosituin hakukone on näin ollen tehokkaampi väline sisällön tarkistamisessa kuin laki, mutta myös sillä on rajoituksensa – sivustot, jotka ovat korkealla sijalla ja näin ollen “uskottavia” Googlen silmissä (ollakseen korkealla sijalla sivuston ei tarvitse olla todella uskottava, vaan sen on vain sekoitettava valheellista sisältöä neutraaliin), voivat toteuttaa jopa erittäin agressiivisia negatiivisia kampanjoita, jotka kohdistuvat epäsuorasti kilpailijoihin.

Ripplellä on edelleen maine luotettuna koulutus- ja kryptovaluutan lähteenä aloitteleville sijoittajille riippumatta kilpailijoiden toimista. Kannattaa muistaa, ettei pidä uskoa kaikkea, mitä netistä lukee.

Leave a comment